skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Op 4 mei 1922 startte het ondernemerschap in de familie Vredenburg. Sindsdien is er heel wat ondernomen en geïnnoveerd, maar ook gelachen en gehuild. Het 100 jarig bestaan is een bijzondere tijd om bij stil te staan en even terug te kijken. Harm Vredenburg was er snel over uit dat de mens centraal moest staan. Daarom hebben we 15 verhalen over de mensen van Vredenburg gedeeld en kon je deelnamen aan de Vredenburg Quiz. Op 6 mei vierden we met een paar honderd medewerkers, klanten, leveranciers, familie en andere relaties een mooi feest. Een korte impressie van deze avond zie je hier onder.

Samen werken, samen vieren

Binnen Vredenburg staan er dagelijks niet alleen heel wat monteurs klaar, maar ook werkvoorbereiders, projectleiders, boekhouders en schoonmakers. Daarnaast werken we met andere partijen samen om grote en kleine projecten te realiseren. Het is toch bijzonder om 100 jaar oud te worden als bedrijf en dat vieren we daarom graag met onze medewerkers, partners en uiteraard ook onze klanten. Vanaf eind januari telden we in 100 dagen af naar 100 jaar Vredenburg. In deze periode deelden we verhalen, kon je meedoen met de Vredenburg Quiz en sloten we begin mei 2022 af met een feestelijk weekend voor medewerkers en relaties.

Op 6 en 7 mei hebben we met elkaar het 100 jarige jubileum gevierd. We hebben volop genoten van het feest en van elkaar. Namens alle gasten hebben we een mooi bedrag opgehaald voor de Voedselbank Steenwijkerland. Anja en Harm hadden vooraf het nadrukkelijke verzoek om geen cadeaus maar donaties te geven. Inmiddels hebben we €6003,50 overhandigd  aan de Voedselbank. 

Sociaal maatschappelijke betrokkenheid

Als je terugkijkt naar de afgelopen 100 jaar binnen het bedrijf, zie je duidelijk dat mens en maatschappij voorop stonden. Oprichter Pé Vredenburg legde deze stevige maatschappelijke basis door onder meer het opvangen van vluchtelingen in café Gelderingen, het rondbrengen van maaltijden en het realiseren van bejaardenwoningen in Steenwijkerwold. Anno 2022 is er vanuit Vredenburg veel aandacht voor onderwijs, zowel door opleidingen voor het eigen personeel als investeringen in techniekonderwijs en het begeleiden van stagiairs. Daarnaast zijn er verschillende lokale clubs en evenementen die structureel ondersteund worden. Ook heeft elke werknemer een jaarlijks sponsorbudget wat besteed mag worden aan een lokaal goed doel.

Vredenburg Verhalen

Wat is nu mooier dan de verhalen over de ervaringen in een bedrijf? We hebben diverse (oud)medewerkers geïnterviewd en gefotografeerd om zo een mooi beeld te geven wat er vroeger speelde en wat er nu zoal gebeurd op de werkvloer. In de 100 dagen voorafgaand aan het 100 jarig bestaan delen we via deze weg en via de huis-aan-huis krant De Kop verhalen van onze mensen.

Vlnr achterste rij: Jans Winter, Peter Vredenburg, Jan Snoeijenbos, Gerland Visser, Mieke Bekhof, Alfred Haven, Albert Groen, Ernst Pieter Bantema, Gerard Hesselink, Harry Akkerman, Hans van Veen, Rob van Wijst, Kees vd Hoogen
Geknield: Jos vd Linde, Jan de Vos, Jan Timmerman, Lieuwe Oenema, Enrico Klunder, Elhadi Jusic

0
Jaar Vredenburg Installatietechniek!
Back To Top