skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Inbraakbeveiliging en brandmeldbeveiliging zijn tegenwoordig helaas niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen bij bedrijven en instellingen, maar ook bij reguliere huisbezitters. In bestaande huizen kunnen meestal draadloze systemen worden geïnstalleerd, zonder hak- en breekwerk.

Wij adviseren u graag over de voor ú meest geschikte oplossing. Voor het uitbrengen van een advies worden advieskosten gerekend.

Voor bedrijven en instellingen zijn regels vastgesteld in de wet. Steeds vaker stellen verzekeringsmaatschappijen verplichtende voorwaarden, ook aan particulieren.

Vredenburg Installatietechniek heeft haar eigen “Security”-team. De leden van dit team beschikken allemaal over de juiste kennis en certificaten om beveiligingssystemen te installeren. Vergis u niet, producten die worden geïnstalleerd door professionals kunt u niet vergelijken met systemen die u in een bouwmarkt of op internet koopt. De door ons geleverde producten zijn vele malen betrouwbaarder.

Er zijn verschillende beveiligingssystemen:

  • Brandmeldbeveiliging
  • Koolmonoxide beveiliging
  • Noodverlichtingsystemen
  • Inbraakbeveiliging
  • Camerasystemen (CCTV)
  • Toegangscontrole

Dit kunnen aparte systemen zijn, maar er zijn ruime mogelijkheden om de verschillende disciplines te combineren in één systeem. Ieder pand is anders, daarom geloven wij in maatwerk dat is afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en uiteraard de geldende normen en regels. Voor een relatief gunstig bedrag kan een adequate beveiliging worden gerealiseerd. Voor particulieren geldt dat tegenwoordig team van Vredenburg negen van de tien keer aan de hand van een aangeleverde plattegrond van de woning kan komen tot een aanbieding, zonder een bezoek aan huis.

Vredenburg Security maakt zelf de technische tekeningen en documentatie. Onze gespecialiseerde monteurs installeren de benodigde leidingwegen en voeren de montage uit. De programmering van de systemen wordt door hetzelfde Security team uitgevoerd. Natuurlijk wordt een gedegen bedieningsinstructies gegeven en kunt u ons ook na de installatie altijd bereiken voor vragen.  

Brandmeldbeveiliging

Voor particulieren zijn er geen wettelijke verplichtingen m.b.t. brandmeldbeveiliging. De meeste huishoudens beschikken over rookmelders. Maar wist u dat er systemen zijn die de verschillende rookmelders aan elkaar koppelen, zodat het alarm overal afgaat als in één vertrek rook wordt gedetecteerd? Veilige gedachte!

Bent u vanwege uw gebruiksvergunning een brandmeldinstallatie benodigd, dan kan Vredenburg Installatietechniek dit compleet voor u verzorgen. Wij weten precies welke mate van brandmeldbeveiliging volgens de wet noodzakelijk zijn voor uw pand. Ook kennen wij de richtlijnen rond de ontruimingsbeveiliging.  

Voor brandmeldbeveiliging is Vredenburg erkend door KIWA NCP als installatie- en onderhoudsbedrijf.

Nood(verlichting)systemen

Bent u verplicht een ontruiminginstallatie te plaatsen? Noodverlichting te installeren? Onze specialisten adviseren u graag op het gebied van ontruimingssystemen en noodverlichting.

Koolmonoxidebeveiliging

Mensen worden steeds bewuster van de gevaren van koolmonoxide. Wij leveren en installeren betrouwbare en gecertificeerde koolmonoxidemelders, om gevaarlijke situaties te voorkomen. En dat zijn andere melders dan die u zelf op internet kunt aanschaffen. Lees meer over de gevaren van koolmonoxide en de beveiliging daartegen.  

Inbraakbeveiliging

Kleine en grote huizen, bedrijfspanden, bedrijfsterreinen, boerenerven, instellingen, openbare gebouwen, voor elke situatie kunnen wij de meest geschikte oplossing op het gebied van inbraakbeveiliging bieden.

Bij beveiligingssystemen kunnen voorwaarden worden gesteld. Vredenburg Installatietechniek is een erkend VEB installatiebedrijf (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven).

Systemen die enkel alleen alarm geven bij inbraak, maar ook gecombineerde systemen met bijvoorbeeld brand. De systemen beschikken over uitgebreide mogelijkheden. De beveiligingssystemen koppelen bijvoorbeeld camerasystemen aan verlichtingssystemen, maar tegelijkertijd ook aan geluidsystemen en eventueel met een directe verbinding naar de alarmdiensten.

De beveiligingssystemen worden geïntegreerd in uw (bedrijfs) pand, zodat u een compleet systeem heeft waarmee alles vanaf één vast punt geregeld en gecontroleerd kan worden. Veel beveiligingssystemen zijn tegenwoordig volledig IP gerelateerd. Dit betekent dat ze veelal met een app op uw smartphone te benaderen zijn.

De techniek achter beveiligingssystemen is ingewikkeld, maar u als gebruiker heeft daar geen last van. De verschillende systemen zijn allemaal gebruikersvriendelijk. En uit te breiden met andere technieken als verwarming, binnenverlichting en airconditioning. U komt dan op het terrein van domotica.

Vredenburg is aangesloten bij de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) en kan een VEB opleverbewijs of certificaat afgeven. Dit certificaat staat gelijk aan een BORG certificaat.

Camerasystemen (CCTV)

Door middel van het plaatsen van bewakingscamera’s kan toezicht worden gehouden op een gebouw of een terrein. De camerasystemen beveiligen en bewaken uw eigendommen 24-uur per dag. De beelden kunnen op afstand of lokaal worden bekeken. Zo kunnen u en/of uw beveiligingsmedewerkers zien wat er op uw terrein gebeurd, en indien nodig de alarmdiensten bellen. Ook worden de beelden vaak opgeslagen en een tijdje bewaard. Deze opgenomen beelden kunnen helpen bij (politie-) onderzoeken.

CCTV staat voor Closed-Circuit Television, de Engelse term voor cameratoezicht en camerabewaking. Wij stellen de technische specificaties voor u op, maken de tekeningen en onze monteurs doen de installatie.

Toegangscontrole

Het automatiseren van de toegang tot uw terrein of gebouw vraagt om oplossingen die passend zijn bij uw specifieke situatie. Naast het bevorderen van de veiligheid wilt u gemak en flexibiliteit. En natuurlijk een goede doorstroming. De oplossingen zijn legio. Wij leggen u graag de voor- en nadelen uit van de verschillende vormen van toegangscontrole.

Met toegangscontrole bepaalt u wie, waar en wanneer een terrein of gebouw betreden mag worden.  Voor een goede beveiliging van uw terrein of gebouw is het soms belangrijk om mensen selectief toegang te geven. En soms ook om achteraf te kunnen nagaan wie welke deur of slagboom heeft gebruikt om het terrein of gebouw in of uit te gaan.

Vredenburg Security

Laat u goed adviseren,  door mensen die verstand van zaken hebben.

In de aangeboden oplossing is altijd de veiligheid optimaal gewaarborgd, en vanzelfsprekend van de beste kwaliteit. De systemen zijn gebruiksvriendelijk en worden inclusief uitgebreide bedieningsinstructie opgeleverd. En heeft u naderhand nog vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u persoonlijk zijn? Maak kennis met ons team Vredenburg Security en neem contact op via 0521 -588224.

“Voorkomen is beter dan genezen”.

Back To Top