skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Vredenburg Installatietechniek biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen ontworpen en gerealiseerd. Bij alle diensten staan volhoudbaarheid en besparingen centraal. Besparing voor u maar ook op natuurlijke bronnen als elektriciteit, gas en water.

Installaties in een gebouw hebben als doel de werk- en leefomgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Het juiste klimaat, een veilige (werk)omgeving, een optimale infrastructuur en optimale verlichting vormen de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie.

Vredenburg Installatietechniek is voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technieken om de producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de behoeften van de klanten.

We leveren een totaalpakket aan installatieconcepten.

Beveiliging

Vredenburg Installatietechniek heeft haar eigen “Security”-team. De leden van dit team beschikken allemaal over de juiste kennis en certificaten om beveiligingssystemen te installeren. Vergis u niet, producten die worden geïnstalleerd door professionals kunt u niet vergelijken met systemen die u in een bouwmarkt of op internet koopt. De door ons geleverde producten zijn vele malen betrouwbaarder.

Lees meer

Elektrotechniek

Een groot deel van installatiewerk bevindt zich op het gebied van elektrotechniek. Projecten met elektriciteit zijn nu eenmaal niet zonder gevaar, en vragen een gedegen kennis rond veiligheid, mogelijkheden en de modernste technieken.
U kunt voor alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek bij ons terecht. Van stopcontact tot complete laagspanningsinstallatie, van ledlamp tot lichtplan, van krachtstroom tot noodaggregaat, wij kunnen het voor u uitvoeren. Bij particulieren en in de utiliteit.

Lees meer
De loodgieter zorg ervoor dat het water daar komt, waar u het wilt hebben.

Loodgieters

Riolering verstopt? Badkamer of keuken verbouwen? Renovatie van uw pand? Douche plaatsen in uw bedrijf? Er zijn veel redenen te noemen waarom u een loodgieter inschakelt.

De loodgieter is de vakman die alle kennis heeft van aanleg en onderhoud van o.a. Gas, Verwarmingsinstallaties, Waterleidingen, Sanitair, Riolering, Keuken, Koper- en zinkwerk, Dak- en dakgoten

Lees meer
U wilt er ook lekker warm bijzitten? Onze loodgieter helpt u uit de kou.

Verwarming & koeling

Hoe zorgt u voor een lekker warm huis? Of juist een lekker koele omgeving? Dan schakelt u onze installatiemonteurs in! Voor warm of koud, wij hebben de juiste specialist voor u.

Naast het installeren van verwarming of koeling, verzorgen wij ook het service en onderhoud aan uw installatie. U kunt hiervoor voordelige service- en onderhoudscontracten afsluiten.

Lees meer
Het oude loodgieter vak staat bij ons hoog in het vaandel.

Zink & koper

Onze passie voor het loodgietersvak komt goed tot uitdrukking in het werken met zink, koper en lood. Deze traditionele materialen worden nog volop gebruikt bij renovatie van (monumentale) panden, onderhoud en nieuwbouw.

Koper en zink zijn duurzame en robuuste materialen en daarom uitermate schikt voor de bekleding van gevels en daken. Zink is in vele kleuren verkrijgbaar. Koper wordt daarentegen niet behandeld.

Lees meer
Bakker Oilfield Supply Coevorden

Zonnepanelen

Duurzame energiebronnen als zon, wind en aardwarmte veroorzaken geen luchtvervuiling en weinig CO2-uitstoot. Duurzame energie raakt nooit op, in tegenstelling tot kolen, olie en gas.

Zonne-energie is een populaire bron van duurzame energie. De zon is (bijna) elke dag beschikbaar en levert gratis energie in de vorm van licht of warmte. U kunt deze energie gebruiken door zonnepanelen of zonnecollectoren in te zetten.

Lees meer
Back To Top