skip to Main Content

Naast de rechtstreekse voordelen van het investeren in duurzame systemen zijn er ook (tijdelijke) extra maatregelen die u een financieel voordeel kunnen leveren. Of bespaar op de prijs met acties van onze leveranciers.

Leveranciers

15 JAAR ATAG GARANTIE BIJ VREDENBUG

Wij zijn al jaren ATAG SelectDealer. Bij een ATAG SelectDealer krijgt u gratis 5 jaar garantie (twv 129 euro) bij aankoop van een cv-ketel.

Als enige ATAG SelectDealer in de regio krijgt u bij ons bij aanschaf van een ATAG cv-ketel 15 jaar garantie. Dat is 10 jaar langer garantie op onderdelen van een cv-ketel uit de I-, E- en Q-serie.

 

ATAG ONE GRATIS BIJ AANSCHAF I-SERIE

Najaarsactie ATAG:
Slimme thermostaat ATAG One gratis bij aanschaf nieuwe cv-ketel!

  • Bij aankoop van een cv-ketel uit de i-Serie, zoals vermeld in onderstaande tabel, ontvangt u een ATAG One gratis. Let op: dit kan de zwarte OF witte variant zijn of een combinatie van beide. Deze keuze is aan uzelf.
  • Geldig op een cv-ketel uit de ATAG i-Serie, zoals vermeld in onderstaande tabel, aangeschaft tussen 16 oktober en 31 december 2017.

Type         Art.nr.          Omschrijving
i32S         SY32B00H     i cv-ketel 32 kW, Solo
i28C         TY28B00H     i cv-ketel 28 kW, Combi
i28EC       TY28E00H     i cv-ketel 28 kW, Combi met Economizer
i36C         TY36B00H     i cv-ketel 36 kW, Combi
i36EC       TY36E00H     i cv-ketel 36 kW, Combi met Economizer

 

 

Overheid

De overheid stimuleert regelmatig het gebruik van duurzame energie met financiële regelingen en subsidies. Deze regelingen wijzigen regelmatig en/of zijn verbonden aan sluitingsdata. In onderstaand overzicht informeren wij u over de mogelijkheden. Voor de exacte gegevens verwijzen wij u door naar de uitvoerende instantie. Kijk ook bij uw gemeente of provincie of er maatregelen beschikbaar zijn.

Neem gerust contact met ons op als u twijfels hebt over de inzetbaarheid of toepasbaarheid van de regelgeving.

oplaadpaalvredenburg

INVESTERINGSSUBSIDIE DUURZAME ENERGIE (ISDE)

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pellet kachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Waarom deze subsidie?

De overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. De omslag naar een duurzamere energievoorziening kan zo samen worden gemaakt.

Hoeveel subsidie is er?

De hoogte van het subsidiebedrag per apparaat hangt af van het soort apparaat en de energieprestatie. De exacte bedragen staan in de apparatenlijsten van de RVO. Deze lijsten worden continu uitgebreid en bijgewerkt.

BTW TERUGVORDEREN VOOR ZONNEPANELENINSTALLATIE

Voor zonnepaneleninstallaties die op of na 20 juni 2013 zijn geplaatst is het, als u aan de voorwaarden voldoet, mogelijk om de btw terug te vragen. U moet hiervoor tijdig een verzoek indienen bij de Belastingdienst. Meer informatie vindt u in de antwoorden van de Belastingdienst op de veelgestelde vragen over btw-heffing bij particulieren met zonnepanelen. Ook kunt u voor ondersteuning onze partner ZIBO Belasting Service in Emmeloord benaderen.

SUBSIDIEREGELING SDE+

Bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling SDE+. Met de SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Duurzame energie is beter voor het milieu, maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie.

Informatie over hoe u subsidie aanvraagt en het traject daarna leest u op MijnRVO.nl.

EIA, MIA EN VAMIL

Duurzaam bouwen met fiscaal voordeel van de Energie-investeringsaftrek (EIA), de Milieu- investeringsaftrek (MIA) en de Vamil in 2016

U bent van plan om te investeren in een nieuw duurzaam gebouw of uw wilt een gebouw renoveren tot een duurzaam gebouw.

Lees meer hierover op de site van de RVO.

ENERGIESUBSIDIEWIJZER

Met de landelijke subsidie- en leningenwijzer krijgt u snel inzicht in de subsidiemogelijkheden en financieringsmogelijkheden. De Energiesubsidiewijzer  wijst u de weg. U vindt hier het complete en actuele overzicht van subsidies, leningen en andere regelingen voor woningeigenaren. U ziet precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om subsidie te ontvangen van bijvoorbeeld de rijksoverheid, provincie of gemeente.

Back To Top