skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Riolering verstopt? Badkamer of keuken verbouwen? Renovatie van uw pand? Douche plaatsen in uw bedrijf?
Er zijn veel redenen te noemen waarom u een loodgieter inschakelt.

De loodgieter is de vakman die alle kennis heeft van aanleg en onderhoud van:

  • Gas
  • Verwarmingsinstallaties
  • Waterleidingen
  • Sanitair
  • Riolering
  • Keuken
  • Waterontharders
  • Koper- en zinkwerk
  • Dak- en dakgoten
U wilt er ook lekker warm bijzitten? Onze loodgieter helpt u uit de kou.

Verwarmingsinstallaties

De CV-ketel is de meest voorkomende verwarmingsinstallatie. Wij geven advies over de voor u meest geschikte CV-ketel. Onze eigen monteurs plaatsen de installatie. En regelmatig komen wij terug voor onderhoud.

Maar ook andere verwarmingsinstallaties zijn mogelijk. Lees meer

De loodgieter zorg ervoor dat het water daar komt, waar u het wilt hebben.

Waterleidingen

Iedereen is gewend dat er op vele plekken in huis of in het bedrijf toegang is tot water. In de keuken, badkamer, toilet, bijkeuken, buiten, kantine, kleedkamers, om eens wat te noemen.

De loodgieter zorgt ervoor dat het water daar komt, waar u het wilt hebben. We leggen de leidingen en verzorgen de benodigde kranen.

Gas is en blijft gevaarlijk. Schakel daarom een specialist in. Onze loodgieter staat voor u klaar

Gas

Gas is en blijft een gevaarlijk goed. U schakelt daarom altijd een specialist in bij het aanleggen van gasleidingen. Of het nu voor de verwarming is, of voor het gasfornuis. Wij weten wat we doen, en zorgen voor een veilige leefomgeving voor u.

Ook voor installatie van uw sanitair staat onze loodgieter voor u klaar!

Sanitair

Sanitair is alles wat er in een gebouw is met als doel “de verzorging van het lichaam”. Bijvoorbeeld een badkamer, toilet of douche. Van kraan tot afvoer. Van koud tot kokend water.

Aan sanitair in woningen worden andere eisen gesteld dan aan bedrijven en instellingen. Er is enorm veel keuze in materialen en mogelijkheden, met duidelijke verschillen in kwaliteit en prijs. Wilt u een gewone toilet, of eentje met spoeldouche? Een eenvoudige douche, of een luxe badcel met stortdouche? Een bidet of een urinoir? Een jacuzzi of een zitbad? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Verstopte afvoer? Onze loodgieter helpt u snel uit de "shit".

Riolering

Niets vervelender dat een verstopte afvoer. Onze loodgieters hebben de juiste materialen bij zich om de problemen snel te verhelpen. Bij een toiletverstopping, keukenverstopping of de dakgoten, we zijn snel bij u. U kunt ons in noodgevallen 24 uur per dag bereiken.

Keuken

Een nieuwe keuken plaatsen? In nieuwbouw of gedurende een verbouwing. De loodgieter zorgt ervoor dat de leidingen voor gas en water liggen waar ze moeten liggen, met de juiste kranen en afvoeren.

Waterontharder

Waterontharder

Breng eenvoudig een stukje luxe in huis met een waterontharder. Met een waterontharder is uw was zachter, goed voor huid en haar én apparatuur gaat langer mee.

Het oude loodgieter vak staat bij ons hoog in het vaandel.

Koper- en zinkwerk

Vakmanschap en passie voor het oude loodgietersvak komt goed tot uitdrukking in het ambachtelijke koper- en zinkwerk. Heeft u zinken of koperen dak- of gevelbedekking, wij voeren het onderhoud voor u uit. Vervanging of vernieuwing. Of heeft uw architect een koperen dak bedacht voor uw moderne woning? Of een zinken bar? Of restauratie aan uw monumentale pand? Onze enthousiaste vakspecialist voeren het graag voor u uit.

Dakgoten

Dak- en dakgoten

De wisselende weersomstandigheden maken dat de daken in Nederland behoorlijk wat te voorduren krijgen. Het juiste dak is een vereiste, mét goed onderhoud, om lekkage te voorkomen. Houdt uw dakgoten schoon, of laat ons het voor u doen. Voorkomen is beter dan genezen.

Back To Top