skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Waterontharder, uw dagelijkse luxe in huis

  • Heerlijk zachte was
  • Soepele, stralende huid en zacht haar
  • Apparatuur gaat langer mee
  • Bespaar 50% schoonmaakmiddelen
  • Meer tijd voor jezelf

Het water in Nederland is van goede kwaliteit, maar is eigenlijk te hard. Dit komt door de hoeveelheid kalk die in het water zit. Deze kalk laat sporen achter op de huid, op de kraan, in de douche en in apparatuur. Door het plaatsen van een waterontharder komt er zacht water uit de kraan, en kunt u genieten van alle voordelen.

comfort van een waterontharder
comfort van een waterontharder

Zacht wasgoed

Hoe heerlijk is het om in een heerlijk zacht en schoon bed te stappen. Of afdrogen met een zachte handdoek, zoals u ze ook in een luxe hotel krijgt. Al het wasgoed zacht en schoon in een handomdraai en blijft dat ook langer.

Goed voor huid en haar

U voelt het direct als u uit de douche komt, uw huid is soepeler en uw haar zachter. Ondanks dat u minder shampoo of zeep heeft gebruikt! En het wordt ook minder snel weer vet. Ook zeer geschikt voor iedereen die last heeft van een droge, trekkende, jeukende huid. Optimale huid- en haarverzorging gedurende de dagelijkse douchebeurt, wie wil dat nu niet?

Besparen op schoonmaakmiddelen

Met zacht water kunt u wel 50 % besparen op schoonmaakmiddelen. U heeft veel minder zeep, shampoo, wasmiddel en ander schoonmaakmiddelen nodig. Wasverzachter helemaal niet meer. Boenen op de muren en kranen in de badkamer, douche of keuken om het kalk te verwijderen? Verleden tijd. Bespaar zo honderden euro’s per jaar.

Apparatuur gaat langer mee

Ontkalken… dat hoeft niet meer als de waterontharder is geïnstalleerd. De wasmachine en espressoapparaat gaan langer mee en hebben minder onderhoud nodig. Glaswerk komt blinkend uit de vaatwasmachine en zelfs de koffie smaakt lekkerder.

Zelfs de koffie smaakt beter!

Meer tijd voor jezelf

Schoonmaken gaat in een handomdraai, onderhoud kan op een laag pitje. Geniet van de extra tijd voor jezelf.

Waterontharder

Snel en eenvoudig te plaatsen

Er zijn verschillende typen waterontharders, afhankelijk van uw huishouden en uw wensen. Wij plaatsen voornamelijk de Waterluxe Duo 12 met 5 jaar garantie. Een waterontharder hoeft niet veel plek in te nemen en kan in de meterkast of gangkast worden geplaatst. Ook in de kelder of in de kruipruimte is een optie.

Installatie van een waterontharder doet onze monteur meestal binnen een halve dag.

Om het water te ontharden is zout nodig. Om de waterontharder te laten blijven werken moet u enkel zorgen dat het zout aangevuld blijft.

Wilt u ook genieten van alle voordelen van een waterontharder? Vul het advies-op-maat-formulier in.

Back To Top