skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden wij belangrijk bij Vredenburg Installatietechniek. We zijn betrokken bij de samenleving en het milieu. Waarom?

Omdat wij net als de Haida Indianen vinden:

We erven de wereld niet van onze ouders, maar lenen de wereld van onze kinderen“.

mensenmilieu1Deze gedachte is op ons lijf geschreven. We hebben de verantwoording nú, en je kunt hem niet doorschuiven of uitstellen. Door te doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, hopen we meer mensen bewust te maken van de mogelijkheden om zelf een duurzame en volhoudbare bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst.

Bij alles wat we doen, kijken we of we het op de meest volhoudbare manier doen. Volhoudbaar voor het milieu én maatschappij. We doen dit onder meer door:

 

  • Ons bedrijfsgebouw was een van de eerste meest energie neutrale bedrijfsgebouwen in Nederland. Zo hebben wij o.a. zonnepanelen, een warmtepomp, een warmte-terugwinsysteem en energiebesparende gebouwautomatisering.
  • In ons wagenpark bevinden zich auto’s die op elektriciteit en op aardgas rijden. We vinden een extra ritje niet alleen zonde van het geld, maar ook zonde voor het milieu. Dat houden we altijd in ons achterhoofd.
  • Wij verspreiden zo weinig mogelijk in print. Facturen worden steeds vaker per mail verstuurd en folders verspreiden huis-aan-huis doen we sowieso niet. Papier gaat ten koste van bomen en de energie die nodig is voor productie en verspreiding is hoog.
  • We drinken fair-trade koffie en thee en recyclen zoveel mogelijk materialen.
  • We hebben de CO2-footprint doorgevoerd. Het maatschappelijke doel hiervan is de CO2-uitstoot van onze organisatie te reduceren. Hiermee wordt gewaarborgd dat wij continu alert zijn op onze CO2-uitstoot en maakt dat wij zo “schoon” mogelijk werken.  
  • Wij vinden het belangrijk dat de toekomst van de wereld wordt opgeleid. Daarom staan wij altijd open voor stageplaatsen, (af)studeeropdrachten, snuffelstage, werkervaringsplaatsen, en open dagen voor scholen (o.a. Techniek Tastbaar).
  • Wij bieden onze eigen medewerkers ruime opleidingsmogelijkheden. Dat is goed voor de ontwikkeling van onze mensen en ons bedrijf.
  • We ondersteunen re-integratietrajecten en hebben dagelijks medewerkers van de Noord-West Groep bij ons werken.
  • “Goed voor de geest en goed voor het lijf”. We ondersteunen verschillende lokale initiatieven van goede doelen, plaatselijke belangenverenigingen en niet te vergeten verschillende sportclubs.

Praktijkklas Accrete

Back To Top