skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Zonne-energie is een populaire bron van duurzame energie. De zon is (bijna) elke dag beschikbaar en levert gratis energie in de vorm van licht of warmte. U kunt deze energie gebruiken door zonnepanelen of zonnecollectoren in te zetten. Zeker in combinatie met een slim gebruik van andere apparaten zoals warmtepomp, vloerverwarming, laadpaal en een power bank home system maakt u optimaal gebruik van zonne-energie. Voor zowel particulieren als bedrijven leveren we advies op maat, afgestemd op uw situatie en mogelijkheden.

Zonnepanelen bij u thuis

Zonnepanelen, ook wel PV panelen genoemd, zetten zonlicht om naar energie. Dat scheelt op de energierekening! Is uw dak geschikt? Hoeveel levert het op? Wat is de investering? Onze gediplomeerde Solar-Specialist neemt in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden met u door.

Energieopslag bij u thuis – power bank home system

Wilt u meer gebruik maken van uw eigen zonne-energie, dan is een thuisbatterij een goede investering. Met een ‘power bank home system’ slaat u zelf opgewekte zonne-energie op in accu’s en kunt u deze gebruiken wanneer uw zonnepanelen minder leveren dan gewenst. Bovendien heeft u zo een eigen noodvoorziening wanneer de netstroom uitvalt.

Laadpalen

Het opladen van uw elektrische auto vanuit uw eigen laadpaal is zowel voordelig als praktisch. Zeker in combinatie met uw eigen zonnepanelen is een laadpaal een goede investering. Zowel voor particulieren als bedrijven geven we graag een advies op maat.

Bakker Oilfield Supply Coevorden

Zonnepanelen bij bedrijven

Voor bedrijven geven we altijd een advies op maat, afhankelijk van de situatie en wensen. Wij leveren alleen producten en installaties van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor goede opbrengsten voor de lange termijn. Onze solar specialist en monteurs hebben jarenlange ervaring en blijven goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Dit zorgt voor een goed advies op maat en een kwalitatief goede en duurzame installatie.

Zonnecollectoren met zonneboiler

Zonnecollectoren worden gebruikt om zonlicht om te zetten in warmte. Warmte die u kunt gebruiken voor uw verwarming en voor warm water. Zonnecollectoren worden geplaatst in combinatie met een zonneboiler, met vaak een HR CV ketel voor de minder zonnige dagen. Met een zonneboiler kunt u tot wel 45% besparen op de kosten van warm water.

Solar-Specialist

Om u het beste advies te kunnen geven over het gebruik van zonne-energie en duurzame oplossingen worden onze medewerkers continue opgeleid. Op het gebied van zonne-energie hebben wij een gediplomeerd Solar-Specialist in de geledingen, Jos van der Linde.

Back To Top