skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Duurzame energiebronnen als zon, wind en aardwarmte veroorzaken geen luchtvervuiling en weinig CO2-uitstoot. Duurzame energie raakt nooit op, in tegenstelling tot kolen, olie en gas.

Zonne-energie is een populaire bron van duurzame energie. De zon is (bijna) elke dag beschikbaar en levert gratis energie in de vorm van licht of warmte. U kunt deze energie gebruiken door zonnepanelen of zonnecollectoren in te zetten.

Zonnepanelen bij u thuis

Zonnepanelen, ook wel PV panelen genoemd, zetten zonlicht om naar energie. Dat scheelt op de energierekening! Is uw dak geschikt? Hoeveel levert het op? Wat is de investering? Onze gediplomeerde Solar-Specialist neemt in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden met u door.

Energieopslag bij u thuis – power bank home system

Wilt u meer gebruik maken van uw eigen zonne-energie, dan is een thuisbatterij een goede investering. Met een ‘power bank home system’ slaat u zelf opgewekte zonne-energie op in accu’s en kunt u deze gebruiken wanneer uw zonnepanelen minder leveren dan gewenst. Bovendien heeft u zo een eigen noodvoorziening wanneer de netstroom uitvalt.

Bakker Oilfield Supply Coevorden

Zonnepanelen bij bedrijven

Wij leveren alleen kwaliteitsproducten en kwaliteitsinstallaties. We geven daarop langdurig fysieke- en opbrengstgaranties. Onze medewerkers worden continue geschoold om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van zonne-energie. Zo kunnen wij u de beste oplossing bieden.

Zonnecollectoren met zonneboiler

Zonnecollectoren worden gebruikt om zonlicht om te zetten in warmte. Warmte die u kunt gebruiken voor uw verwarming en voor warm water. Zonnecollectoren worden geplaatst in combinatie met een zonneboiler, met vaak een HR CV ketel voor de minder zonnige dagen. Met een zonneboiler kunt u tot wel 45% besparen op de kosten van warm water.

Solar-Specialist

Om u het beste advies te kunnen geven over het gebruik van zonne-energie en duurzame oplossingen worden onze medewerkers continue opgeleid. Op het gebied van zonne-energie hebben wij een gediplomeerd Solar-Specialist in de geledingen, Jos van der Linde.

Back To Top