skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Laadpalen voor de deur – bij u thuis en bij uw bedrijf

Voor de deur opladen is niet alleen praktisch, maar ook voordeliger. Zeker wanneer u zowel thuis als op de werklocatie uw elektrische auto kunt opladen, hoef je minder of helemaal niet meer op zoek naar een openbare laadpaal. Bovendien ben je zo flexibeler om het juiste tijdstip van opladen te kiezen en kun je de spitsuren op het elektriciteitsnet vermijden.

Wij maken graag een advies op maat voor uw laadpaal waarbij we uiteraard rekening houden met uw mogelijkheden en de situatie bij uw woning of uw bedrijf. Zo moet er altijd goed gekeken worden naar de benodigde aanpassingen aan de meterkast. Wat er precies moet worden aangepast, hangt af van onder andere het type laadpaal en bijbehorende aardlekautomaat.

Daarnaast is het goed om andere factoren mee te wegen zoals zonnepanelen en een warmtepomp. Hoe meer je verschillende apparaten en systemen op elkaar afstemt, hoe kleiner de kans is op een te hoge belasting.  Om dit optimaal en automatisch te regelen, kies je voor een ‘dynamische piekcontroller’ in je meterkast wanneer je een laadpaal voor je elektrische voertuig installeert. Dit zorg ervoor dat je auto minder snel laadt wanneer je in huis apparaten gebruikt die veel vermogen vragen.

Advies aanvragen
Back To Top