skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Een groot deel van installatiewerk bevindt zich op het gebied van elektrotechniek. Projecten met elektriciteit zijn nu eenmaal niet zonder gevaar, en vragen een gedegen kennis rond veiligheid, mogelijkheden en de modernste technieken.

U kunt voor alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek bij ons terecht. Van stopcontact tot complete laagspanningsinstallatie, van ledlamp tot lichtplan, van krachtstroom tot noodaggregaat, wij kunnen het voor u uitvoeren. Bij particulieren en in de utiliteit.

Elektrische installaties

Een elektrische installatie is het bij elkaar horende geheel van elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen, die zich kunnen bevinden in gebouwen.  Bij particulieren of bedrijven en instellingen, de elektrotechnische installaties worden steeds groter en complexer.

Wij zorgen voor de veilige installatie van uw licht- of krachtstroom. En voor uw extra groep in de meterkast of meer kunt u op ons rekenen.

Beveiliging

Inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole. De verschillende systemen voor veiligheid kunnen afzonderlijk worden geplaatst, maar vaak ook gecombineerd voor een optimaal resultaat.

Vredenburg is gecertificeerd door de VEB en KIWA NCP. Deze certificaten waarborgen de kwaliteit van onze installaties en worden gevraagd door verzekeringsmaatschappijen. Lees meer

Erkend Philips LED Expert

Erkend Philips LED Expert

Vredenburg Installatietechniek is officieel LED Expert Philips Lightning. Dat betekent dat wij voorop lopen met onze kennis van LED.

Als Erkend LED Expert heeft Vredenburg Steenwijk een speciale status binnen de installatiebranche. Door het partnerschap met Philips vergroten wij de LED-kennis en -vaardigheden van onze medewerkers. Daarnaast hebben wij toegang tot de meest recente Philips LED-innovaties en kunnen deze aan u tonen of met u bezoeken. Lees meer.

Data- en telefonienetwerken

De ontwikkelingen in data- en telefonieverbindingen gaan razendsnel. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en leiden onze mensen continue op. Daardoor is Vredenburg uitgegroeid tot specialist in het installeren van data- en telefonienetwerk. Van eenvoudige thuisaansluiting tot volledige datanetwerk bij bedrijven en instellingen.

Huis/gebouwautomatisering (domotica)

Technische ontwikkelingen maken het mogelijk dat veel dagelijkse dingen geautomatiseerd kunnen worden. Denk aan verlichting, verwarming, audio, in uw eigen huis of in een bedrijfspand. Domotica zorgt voor een veilige, comfortabele en energiezuinige leefomgevig. En er is vaak geen hak- en breekwerk voor nodig. De specialisten van Vredenburg maken graag een afspraak met u voor een plan op maat.

Verlichting

Energiezuinige (LED)-verlichting, noodverlichting, moderne lichtplannen, op al het gebied van verlichting kunnen wij u van dienst zijn. Wij installeren alle soorten armaturen met de nieuwste technieken. Vervangen van uw verlichting door LED-verlichting is een duurzame besparing en levert voordeel op voor het milieu en in uw portemonnee.

Laadstations

Elektrische auto’s komen steeds meer voor. Dit vraagt om praktische oplossingen. Voor een goed laadstation bij u thuis of bij uw bedrijf hebben wij verschillende (kleurrijke) oplossingen.

Back To Top