skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Wat is de hoogte van de investering voor het laten plaatsen van zonnepanelen? Wat is het rendement op de investering? Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen? Hoe lang duurt het installeren van zonnepanelen?

Het laten plaatsen van zonnepanelen (ook PV-panelen genoemd/ Photovoltage-panelen) is een investering in de toekomst. U wilt de beste kwaliteit zonnepanelen met de hoogste opbrengst en met lange garantietermijnen. En deze moeten professioneel en goed worden geplaatst, bij voorkeur binnen één dag. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De gediplomeerde Solar-Specialisten van Vredenburg Installatietechniek adviseren u snel de beste oplossing voor uw situatie. Deze worden dan binnen één dag gemonteerd en werkend opgeleverd door onze eigen monteurs van het speciale PV-team.

Zonnepaneleninstallatie met bedrijfsauto

Waarom zonnepanelen van Vredenburg Installatietechniek?

 • Montage én werkend opgeleverd in één dag
 • Gediplomeerde advies- en montagemedewerkers
 • 25 jaar ervaring met zonne-energiesystemen
 • Uitgebreide garantie
 • A-merken omvormers en panelen
 • Geen aanbetaling
 • Vrijblijvende offerte (digitaal)
 • Mogelijkheden gelijktijdige installatie laadpaal EV/aansluiting inductie koken/warmtepomp/airco
 • Betrouwbare installateur

Opgeleverd in één dag

In één dag plaatsen wij de zonnepanelen én doen wij de aanpassingen aan uw meterkast zodat u direct kunt genieten van uw zonnepanelen.

Gediplomeerde PV-team

De adviseur en de monteurs van het PV-team zijn geregistreerde Solar-specialisten. Dat wil zeggen dat zij extra getraind zijn in de techniek rond zonnepanelen en hiervoor in een speciaal register zijn opgenomen. De gediplomeerde elektromonteur in het team zorgt voor een veilige aansluiting in meterkast.

25 jaar ervaring

Vanuit onze pioniersgeest op het gebied van duurzame oplossingen zijn wij sinds de opkomst van zonne-energie actief op dit gebied.

Uitgebreide garantie

We bieden de mogelijkheid tot de volgende garanties:

 • 30 jaar vermogensgarantie (80%)
 • 25 jaar fabrieksgarantie op zonnepanelen
 • 12 jaar fabrieksgarantie op omvormer (na registratie)
 • 20 jaar garantie op de montagematerialen
 • 2 jaar all-in garantie gehele installatie
 • 5 jaar all-in garantie op materiaal

 

A-merken omvormer en zonnepanelen

Zonnepanelen en omvormers komen in alle soorten en kwaliteiten. We leveren A-merken uit Europa of daarbuiten. Wij adviseren de beste oplossing voor ú.

Zonnepanelen op een pannendak

Geen aanbetaling

Wij leveren snel en u betaalt snel. Een aanbetaling is daarom niet nodig.

Offerte aanvragen

Vraagt u via onze website een prijsopgave aan, dan kunnen wij u meestal binnen enkele werkdagen een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we kosten rekenen voor het maken van een offerte (vanaf €95, afhankelijk van de situatie). Onze offerte en installatie is altijd compleet, dat wil zeggen inclusief aanpassingen aan de meterkast, bekabeling van de omvormer naar de meterkast en een werkschakelaar bij de omvormer.

Laadpaal Elektrische voertuigen

Wij kunnen tegelijkertijd met de installatie van de zonnepanelen een laadpaal voor uw (toekomstige) elektrische auto installeren.

Aansluiting inductie koken

Wilt u uw zonne-energie ook gebruiken voor elektrisch koken? Indien nodig maken wij tegelijk een aansluiting voor het koken op inductie.

Warmtepomp

Wilt u meer gebruik maken van duurzame energie en denkt u bijv. aan een warmtepomp? Onze kennis op het gebied van duurzame oplossingen is heel uitgebreid waardoor wij u op alle vlakken van duurzame installaties kunnen adviseren én installeren.

Airco

Geen warmtepomp maar toch uw huis (gedeeltelijk) koelen? Ook deze kunnen wij tegelijkertijd bij u installeren. Door zonne-energie te gebruiken voor uw airco, kunt u voordeling van koeling in de zomer gebruik maken.

Thuisbatterij

Wilt u meer gebruik maken van uw eigen zonne-energie, dan is een thuisbatterij een goede investering. Met een ‘power bank home system’ slaat u zelf opgewekte zonne-energie op in accu’s en kunt u deze gebruiken wanneer uw zonnepanelen minder leveren dan gewenst. Bovendien heeft u zo een eigen noodvoorziening wanneer de netstroom uitvalt. Lees meer over het ‘power bank home system’.

Betrouwbaar

In 2022 bestaat Vredenburg Installatietechniek 100 jaar! Dit bewijst ons vakmanschap en onze betrouwbaarheid. Natuurlijk zijn wij lid van de verschillende brancheorganisaties en hebben wij verschillende kwaliteitskeurmerken die onze kwaliteit waarborgen (BRL9000, Solar Specialist, InstallQ).

Terugvorderen btw

Per 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen afgeschaft. U kunt dus ook geen btw meer terugvorderen.

Advies op maat voor zonnepanelen

Bedankt voor uw interesse in Vredenburg Installatietechniek. Door het enorme aantal aanvragen en verzoeken voor het verduurzamen van woningen en gebouwen, is de behandelingstermijn van nieuwe aanvragen opgelopen tot meer dan een maand. Dit betreft met name de aanvragen voor warmtepompen en andere diensten of situaties waar maatwerk vereist is. Voor zonnepanelen kan doorgaans voor een eenvoudige situatie al binnen enkele werkdagen een offerte geleverd worden, maar voor de installatie moet u momenteel 4 maanden wachten. We begrijpen ten zeerste dat de behoeften en urgentie voor iedereen hoog is, maar ook wij zijn beperkt in onze tijd, inzet en toelevering van materialen. Hoe lastig dit voor u en ons ook is, we vragen om uw begrip en geduld. Door extra te bellen, mailen of langskomen bij ons bedrijf, zal het proces van een persoonlijk en professioneel advies op maat helaas niet versnellen. 

Hieronder vind u een impressie van enkele door ons geïnstalleerde PV-installaties.

U kunt een afbeelding vergroten door er op te klikken.

Back To Top