skip to Main Content

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Wat leveren zonnepanelen mij op? Wat is de hoogte van de investering? Wat is het rendement op de investering? Voor een goede beslissing bij het overgaan naar zonne-energie heeft u veel antwoorden nodig.

Het laten plaatsen van zonnepanelen (ook PV-panelen genoemd) is een investering in de toekomst. U wilt de beste kwaliteit zonnepanelen met lange garantietermijnen. En deze moeten professioneel en goed worden geplaatst. Dus bent u bij ons aan het juiste adres. De gediplomeerde Solar-Specialisten van Vredenburg Installatietechniek beantwoorden samen met u de vele vragen die leiden tot de juiste oplossing voor ú. De panelen worden altijd geplaatst door onze eigen monteurs van ons speciale PV-team. Omdat het installeren van zonnepanelen altijd maatwerk is.

Maak direct een afspraak

Waarom zonnepanelen van Vredenburg Installatietechniek?

In ons advies bieden wij u altijd de beste oplossing voor uw situatie. Samen bekijken we de mogelijkheden, en bespreken de opbrengsten. Wat is een passende configuratie op uw dak, en is die ook mooi om te zien? Wat heeft schaduw voor effect op de opbrengst? Zo komen we tot de meest ideale mix tussen investering en opbrengst.

Bij de installatie van de zonnepanelen door onze eigen monteurs houden wij onze kwaliteitseisen hoog; nette installatie, nette afwerking en alles opgeruimd achtergelaten.  Na de installatie krijgt u een duidelijke uitleg over de werking van het systeem en de bijhorende software.

Wij zijn erkend installateur voor zonnepanelen bij InstallQ omdat onze PV-medewerkers allen gediplomeerd Solar-specialisten zijn.

We bieden u in onze aanbiedingen:

 • 25 jaar vermogensgarantie (80%)
 • 10 jaar fabrieksgarantie op zonnepanelen
 • 7 jaar fabrieksgarantie omvormer (na registratie)
 • 2 jaar all-in garantie gehele installatie
 • 5 jaar all-in garantie op materiaal
 • Gratis Service check na 1½ jaar
 • A-merk omvormer en panelen
 • Geen aanbetaling
 • Complete installatie:
  • Incl. aanpassing meterkast*
  • Incl. bekabeling omvormer naar meterkast
  • Incl. werkschakelaar bij omvormer

Inzicht in de werking van uw zonnepanelen, waar u ook bent, met SolarEdge

Wij adviseren bij uw zonnepanelen-installatie als omvormer het SolarEdge systeem te installeren. Net als bij een gewone omvormer zet het SolarEdge systeem de gelijkstroom van de zonnepanelenom in wisselstroom.

Een SolarEdge systeem geeft echter meer opbrengst per zonnepaneel en meer inzicht in de werking van de zonnepanelen. Verder is het een veiliger systeem (schakelt automatisch uit bij hoge temperaturen of beschadigde kabels) en gaat langer mee dan een traditioneel systeem.

Voordelen SolarEdge:

 1. Meer opbrengst uit ieder afzonderlijk zonnepaneel
 2. Geen zorgen over de werking en opbrengst van uw zonnepanelen
 3. Besparing op onderhoudskosten
 4. Toekomstbestendig en flexibel
 5. Veiliger dan andere systemen

Met de bijhorende software die u kunt downloaden op uw pc of mobiele apparaat beschikt u altijd over uw actuele informatie.

Btw- regeling, subsidies en leningen

De overheid stimuleert het laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen aan uw woning, waaronder zonnepanelen.

Er zijn ondertussen verschillende subsidies beschikbaar. Voor particulieren zijn er ook mogelijkheden om hiervoor een energiebespaarlening af te sluiten, waardoor de investering extra interessant kan worden. Op onze pagina voordeel leest u hier alles over.

U kunt de betaalde btw terugvragen bij de belastingdienst, binnen 6 maanden na aankoop van de zonnepanelen. Volgt u daarvoor het eenvoudige stappenplan.

Hieronder vind u een impressie van enkele door ons geïnstalleerde PV-installaties.

U kunt een afbeelding vergroten door er op te klikken.

Back To Top