skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Accu’s voor energieopslag thuis – power bank home system

Een ‘power bank home system’ is een goede aanvulling op uw zonnepanelen. Wanneer uw zonnepanelen meer stroom opwekken dan dat u gebruikt, worden de accu’s – ook wel ‘thuisbatterij’ genoemd – opgeladen. Wanneer er meer energie nodig is dan op dat moment geleverd kan worden door uw zonnepanelen, wordt de energie uit de accu’s gebruikt. Pas wanneer de accu’s leeg zijn, gebruikt u weer de energie vanuit het reguliere elektriciteitsnet.

Wanneer er een stroomstoring plaats vindt, heeft u via dit systeem een eigen noodvoorziening voor de belangrijkste apparaten in uw huis. Zo blijven uw koelkast, vriezer en verlichting gewoon werken voor bepaalde tijd. Houd er wel rekening mee dat in zo’n situatie de ‘grootverbruikers’ zoals een airconditioning, wasmachine en warmtepomp beter niet gebruikt kunnen worden.

Wij bieden een ‘power bank home system’ voor consumenten met een vermogen van 12 KWh bruto (8 KWh netto), een omvormer van 5,5 kW en de aansluiting (kabels, DC schakelaar en omschakelaar). Voor een indicatie van de kosten moet u rekening houden met een prijs vanaf €11.000,-. Wanneer u nog geen zonnepanelen heeft, dan kunt u deze tegelijkertijd met dit systeem laten installeren.

Voordat we u een persoonlijke offerte kunnen sturen, komt een van onze ervaren monteurs bij u thuis langs. Dit vooronderzoek is van belang om uw situatie goed te bekijken en te bepalen wat er precies kan en nodig is. Houd er rekening mee dat er ook voor het vooronderzoek kosten in rekening gebracht worden. Uiteraard wordt de installatie ook verzorgd door een van onze vakkundige monteurs.

Overzicht van het ‘power bank home system’

Back To Top