skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

InnovationTOUR Stiebel Eltron – dinsdag 4 oktober in Steenwijk

Wat: InnovationTOUR Stiebel Eltron

Waar: Dolderweg 29, Steenwijk

Wanneer: dinsdag 4 oktober

Hoe laat: 08:00u – 14:00u

Voor wie: klanten, installateurs, adviseurs, corporaties, projectontwikkelaars en bouwers.

Aanmelden via de website van Stiebel Eltron  

Bent u geïnteresseerd in een all-electric oplossing met brine/water of lucht/water of wilt u tapwater elektrisch verwarmen? Op dinsdag 4 oktober heeft u een unieke kans om kennis te maken met de moderne bouwtechnische oplossingen van Stiebel Eltron. De speciale mobiele showroom is – na een tour door Frankrijk, Oostenrijk, België en Polen –  nu in Nederland.

Niet alleen installateurs, adviseurs, corporaties, projectontwikkelaars en bouwers zijn welkom, maar ook potentiële klanten kunnen zich laten informeren. De speciale truck van Stiebel Eltron staat op deze dag van 8:00 tot 14:00u bij Vredenburg aan de Dolderweg 29 in Steenwijk.

Alles staat bij Stiebel Eltron in het teken van het ontwikkelen van hybride en all-electric producten. Waarmee we rekening houden met installatiegemak, onderhoud en levensduur. Zo zorgeloos en comfortabel mogelijk. Tijdens de InnovationTOUR laten we je graag kennismaken met:

– Warmtepompen, met in het bijzonder de nieuwe lucht/water- of brine/water- serie, met veilig, energetisch en toekomstbestendig koudemiddel;
– Ook wordt de HSBC 180 Plus binnen-unit (een combiboiler) gepresenteerd, die een regelaar, buffertank en een Sanitair Warm Water (SWW)-tank, inclusief toebehoren bevat;
– SWW en elektrische verwarming, zoals de DHB-E doorstromer die bijzonder geschikt is om de SWW-behoefte all-electric op te lossen.

Het aantal aanvragen voor de installatie van o.a. warmtepompen bij Vredenburg is nog steeds groot, de behandeling van nieuwe aanvragen met offertes duurt langer dan u van ons gewend bent en de levertijden lopen op tot meer dan 6 maanden. Toch willen we u graag de mogelijkheid bieden zicht te laten informeren over de nieuwste hybride en all-ellectric producten van Stiebel Eltron.

Wilt u langskomen op 4 oktober, dan verzoeken we u vriendelijk zich aan te melden via de website van Stiebel Eltron (bij Bedrijfsnaam kunt u Vredenburg invullen).

Back To Top