skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Enquête Thijzon Hanzehogeschool (vul in en win!)

Er zijn veel grote plannen bedacht over velden met zonnepanelen in de gemeente. En deze zijn allemaal in de prullenbak beland, omdat bleek dat de plannen onrealistisch waren. Nu heeft Harm samen met zijn familie een kleinschalig plan bedacht voor het bouwen van een zonneweide in de gemeente Steenwijkerland. Dit project heeft de naam Thijzon gekregen.

We hebben dit plan goed doordacht om te zorgen dat het een effectieve zonneweide wordt, en waar iedereen van kan profiteren.

impressie Thijzon

Voor de verdere ontwikkeling van dit plan, hebben wij  aan een zestal studenten van de Hanzehogeschool in Groningen gevraagd om als studieopdracht een enquête te houden onder inwoners van Steenwijkerland om te inventariseren hoe zij er tegen over staan. Via deze link komt u bij de enquête. Wilt u deze invullen? Het duurt ongeveer 5 minuten. Wij stellen uw medewerking zeer op prijs! Onder alle inzenders (die hun adresgegevens achterlaten in de enquête) verloten wij een dinerbon.

Link naar enquête: bit.ly/enquêtezonneweide

Alvast hartelijk dank, namens Harm en Jelle, Yannick, Guido, Danny, Yvette en Patrick

 

Voor meer algemene informatie over wat wij kunnen en doen op het gebied van zonnepanelen kijkt u deze link of neemt u contact op met Jos, onze gecertificeerde Solar Specialist.

 

Back To Top