skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Om u het beste advies te kunnen geven over het gebruik van zonne-energie en duurzame oplossingen worden onze medewerkers continue opgeleid. Op het gebied van zonne-energie hebben wij een gediplomeerd Solar-Specialist in de geledingen, Jos van der Linde.

Wat zijn de voordelen van een gediplomeerd Solar-Specialist?

Een gediplomeerd Solar-Specialist heeft de opleiding gevolgd bij het opleidingsinstituut  Switch2Solar. Deze opleiding is gericht op het geven van een goed onderbouwd advies, het leveren van de best renderende zonne-energie systemen en het voeren van een gezonde bedrijfsvoering. Het diploma Solar-Specialist is de hoogste standaard in de markt. U kunt er dus op vertrouwen dat u het beste advies krijgt.

Waar bestaat de opleiding tot Solar-Specialist uit?
De opleiding is opgebouwd uit drie onderdelen:

  • Algemeen:  In dit onderdeel van de opleiding leert de kandidaat alles over de energiemarkt zowel in Nederland als wereldwijd en de ontwikkelingen in de Solar-sector. Met deze kennis kan een Solar-Specialist anticiperen op veranderingen en zijn klant goed adviseren.
  • Economie:  Bij het onderdeel economie komen alle relevante regels, subsidies en fiscale voordelen uitgebreid aan bod. De Solar-Specialist leert hier om voor alle doelgroepen (van klein tot groot en van particulier tot zakelijk) in de Nederlandse markt de beste business-case te berekenen. Op deze manier kan een Solar-Specialist zijn klant gedetailleerd informeren over het financiële rendement van de investering, nu én in de toekomst!
  • Techniek:  Het technisch onderdeel behandelt alle facetten van systeemontwerp. De deelnemer leert onder andere de werking van verschillende soorten zonnepanelen en de diverse type omvormers kennen, schaduwanalyses maken en is daardoor in staat zelfstandig het best renderende zonnepaneel-systeem te ontwerpen. Zodoende kan een Solar-Specialist onafhankelijk opereren en zijn klant een systeem met maximaal rendement leveren.
Back To Top