skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

WPSNN team & service

Ons warmtepomp team is al bijna 20 jaar actief, maar niet heel bekend. Daarom brengen we hen graag onder de aandacht. Rond het jaar 2006 werd de warmtepomp steeds meer bereikbaar voor zowel bedrijven als consumenten. Vanuit Vredenburg zijn we daar op ingegaan door het oprichten van Warmtepomp Service Noord Nederland (WPSNN). Hierdoor konden we ons specialiseren in het installeren van warmtepompinstallaties, het in bedrijf stellen hiervan en het verhelpen van storingen.

Onze monteurs hebben speciale cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van warmtepompen om hun kennis uit te breiden en actueel te houden. Deze kennis wordt gecombineerd met jarenlange ervaring in de praktijk. Samen met de service medewerkers en projectleiders op kantoor bieden we zo voor elke situatie een geschikte warmtepomp of passend onderhoud.

In bijna alle situaties is het belangrijk om naast de warmtepomp zelf ook aandacht te geven aan andere factoren zoals de isolatie van een woning, aanwezige zonnepanelen, het type verwarming en de gewenste capaciteit. Om alles goed op elkaar af te stemmen, stellen we vooraf vragen over uw situatie zodat we een goed en persoonlijk advies op maat kunnen geven.

Back To Top