skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Duizendpoot Anja 25 jaar in dienst

Anja kwam al op jonge leeftijd bij de familie Vredenburg binnen en na een aantal jaren in de zorg, rolde ze het familiebedrijf in. Het begon in Gelderingen, waar ze boven de zaak woonde en zo het gezin en werk makkelijk kon combineren. Inmiddels is ze alweer 25 jaar in dienst, op 1 juli 2024 om precies te zijn.

We kennen Anja als een echte duizendpoot. Ze is een vertrouwde stem voor veel klanten aan de telefoon, zelfs in de avonden en weekenden via de storingsdiensttelefoon. Als ze niet aan de telefoon zit, dan vind je haar in de kantine om koffie te maken of de vaatwasser uit te ruimen. Verder regelt ze allerlei extra zaken zoals de bloemen, catering en de jaarlijkse kerstpakketten.

Voor alle medewerkers staat Anja bekend om haar enthousiasme bij alle feestjes en bedrijfsuitjes. Ze leeft zich uit met de foute kersttruien dag, doet 200% mee met elk feest en zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Hoewel ze zelf niet graag in de spotlight staat, is de sfeer toch anders zonder haar.

Met haar 25 jarige jubileum moest ze er toch aan geloven dat ze in de aandacht stond. Jeroen Vredenburg verraste haar tijdens de bedrijfsbijeenkomst met een mooie speech en een persoonlijke beeldje van Artihove . Ook mochten we van Anja genieten met de heerlijke gebakjes van onze hofleverancier Bakkerij Muis uit Steenwijkerwold.

Anja, bedankt voor je gezelligheid, gastvrijheid, adviezen en betrokkenheid van de afgelopen 25 jaar! (Wil je nog meer lezen over Anja, kijk dan bij de Vredenburg verhalen die we twee jaar geleden publiceerde ter ere van het 100 jarig bestaan van het bedrijf.)

Back To Top