skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Goed in het (werk)ritme

In september begonnen er vier nieuwe leerling monteurs en dat kost zeker in de eerste weken de nodige tijd en energie voor ons vaste medewerkers. Op de langere termijn levert het dan wel veel op, omdat de leerlingen dan een goede basis hebben meegekregen en weten wat er van hen verwacht wordt. Ook voor onze ervaren collega’s is het leerzaam, want ook al verstaan ze hun vak goed, het vergt andere vaardigheden om hun kennis en ervaring op een begrijpelijke manier over te dragen.

 

Op de foto’s zie je onze Thomas (zonder bril) en Rob (met bril) in actie. Thomas is afgelopen september begonnen met en bbl-traject en is inmiddels goed in het ritme gekomen. Dat is ook niet gek, want in zijn vrije tijd drumt hij er flink op los met zijn band Harrie en de Modderfokkers.

Je ziet de heren tijdens het aanleggen van datakabels in een kantoorruimte. Dit begint met een duidelijke tekening. Voordat de kabels door de buizen getrokken worden, markeren de heren het begin. Bij het afknippen wordt wederom een markering aangebracht zodat het precies duidelijk is welke kabel waar begint en eindigt. Als je dit vergeet, kost dit je vaak veel tijd om weer na te meten en alsnog te markeren. Zo zie je maar weer, een goed begin is het halve werk!

Ben je benieuwd naar die band van Thomas? Check https://lnkd.in/eRB2EpNJ

Back To Top