skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Wie wij zijn?

Hoewel we al ruim 100 jaar bekend zijn in Steenwijk en omgeving, zien we de afgelopen jaren ook veel nieuwe gezichten. We zijn dankbaar dat naast onze trouwe vaste klanten ook nieuwe klanten ons het vertrouwen geven voor hun warmtepomp, cv-ketel, zonnepanelen, dakgoot of onderhoudswerk. Voor al die nog niet zo bekende klanten stellen we ons graag kort voor.

Wij zijn met elkaar een mooi en gevarieerd team van zo’n 50 vakspecialisten – van monteur tot directeur en van calculator tot projectleider – met een gedeelde passie voor techniek. In de beginjaren – in de jaren 20 van de vorige eeuw – werkten we ook aan fietsen en auto’s. We hebben zelfs de aanleg van elektriciteit in dorpen meegemaakt (dus de tijd waarin lichtknopjes in huis een luxe waren!).

Vandaag de dag zijn we een all-round installatiebedrijf gericht op verschillende vormen van energiebesparing (zoals zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen), installatietechniek (elektra, loodgieterswerk, ventilatie, verwarming en koeling), en onderhoud- en service van technische installaties. Met gedreven ondernemerschap, sociale en lokale betrokkenheid en natuurlijk actuele vakkennis maakt dit Vredenburg tot een betrouwbare keuze als het gaat om energiebesparing, installatietechniek, onderhoud en service.

Kortom, Vredenburg Installatietechniek is een fijne plek om te werken.

Back To Top