skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

600.000 slimme thermostaten in NL

Nefit_Easy_HR

Maakt u al gebruik van een slimme thermostaat? 8 procent van de Nederlandse huishoudens stuurt haar verwarmingsinstallatie aan met een slimme thermostaat.

Comfort en besparing

De belangrijkste reden om te kiezen voor een slimme thermostaat is gemak en comfort (39%). Slimme thermostaten zijn namelijk op afstand te bedienen door middel van een app. Daarnaast speelt lager energieverbruik een belangrijke rol. Inzicht in verbruik en uitgaven (33%), controle over het energieverbruik (28%) en kostenbesparing (27%) zijn de overige veel voorkomende redenen. Vier op de vijf Nederlanders met een slimme thermostaat zijn tevreden met het apparaat.

De slimme thermostaat hangt vooral bij gezinnen met kinderen (12%) en bij 18 tot 34 jarigen (10%). Bij 65-plussers blijft de slimme thermostaat nog wat achter (7%). Eén op de zes Nederlanders (13%) geeft aan een slimme thermostaat te overwegen. (marktonderzoek door Smart Home Monitor).

Nefit Easy

Vredenburg Installatietechniek installeert voornamelijk de Nefit Easy. Daar hebben we goede ervaringen mee en kunnen wij gerust aanbevelen. Wilt u weten of ook u een slimme thermostaat kunt laten installeren?

bron: installaitetechniek.nl

Back To Top