skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Werkklimaat

Zowel voor onze eigen medewerkers als voor onze opdrachtgevers werken we graag aan een gezond werkklimaat. Voor onze medewerkers maken we dit tastbaar door goed uitgeruste bedrijfswagens, gepast gereedschap en de juiste werkkleding. In de projecten die we uitvoeren letten we op een goede voorbereiding waarin we de juiste adviezen geven over welke installaties op welke plek gepast zijn en voor de lange termijn het beste resultaat geven.

Ook minder tastbare zaken zijn belangrijk voor een goed werkklimaat, zoals een simpele vraag ‘hoe gaat het nu met je?’, gratis fruit voor medewerkers, opties om door te leren en regelmatig personeelsuitjes of teambuilding. Door ontwikkelingsgesprekken en ondersteuning door onze preventiemedewerker zorgen we dat onze medewerkers zo gezond en plezierig mogelijk blijven werken.

Tot slot zijn we ook buiten ons eigen werkveld lokaal en sociaal betrokken. Iedere medewerker krijgt jaarlijks een budget om zelf een mooi project of organisatie te steunen, zodat de betrokkenheid groot blijft. Daarnaast zijn we vaste sponsor van een aantal lokale doelen in Steenwijk. Zo staan we midden in de maatschappij en helpen we allerlei belangrijke sociale initiatieven om te blijven bestaan.

Back To Top