skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Vredenburg Installatietechniek Steenwijk gaat verder bij ITBB Group

De ITBB Group heeft recent Vredenburg Installatietechniek in Steenwijk overgenomen. Op 24 juli 2023 zetten Jelle J. Boorsma (rechts op de foto), algemeen directeur van de ITBB Group en Harm Vredenburg (links), directeur/eigenaar van Vredenburg Installatietechniek daarvoor hun handtekeningen.

Betrokken en professioneel

Jelle Boorsma: ‘De betrokkenheid van een kleine onderneming combineren met de professionaliteit van een grote organisatie, dat is de basis van ons succes. Vredenburg Installatietechniek past precies binnen dat concept. De familie Vredenburg heeft een mooi bedrijf opgebouwd met loyale zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Waar we binnen ITBB opereren met zelfstandige en gespecialiseerde business-units, werkt Vredenburg Installatietechniek met compacte afdelingen en allround vakmensen. Dat maakt dat Vredenburg Installatietechniek prima past binnen de visie en strategie van de ITBB Group.’

Warme waarden

Ook Harm Vredenburg en zoon Jeroen Vredenburg zijn gelukkig met de overname: ‘Net als Vredenburg Installatietechniek is de ITBB Group een familiebedrijf. Daar gelden nu eenmaal warmere waarden en normen. En net als de Pé Vredenburg, 100 jaar geleden de grondlegger van Vredenburg Installatietechniek, is ook Jelle Boorsma klein begonnen om vervolgens groots te groeien. Wat ons onder andere aanspreekt in de visie van de ITBB Group is de aandacht voor de medewerkers met volop mogelijkheden tot ontwikkeling.’ Waar Harm Vredenburg zijn werkzaamheden terugbrengt tot adviseur, wordt zoon Jeroen de nieuwe vestigingsdirecteur.

Samen kom je verder

De twee bedrijven zien de toekomst positief tegemoet door het bundelen van krachten. De technische uitdagingen worden alleen maar groter komende jaren en een goede samenwerking is daarbij erg belangrijk. De inzet en het behoud van het welbekende en enthousiaste team van Vredenburg is eveneens van grote waarde. Zeker voor de loyale klantenkring behoudt Vredenburg graag de vertrouwde gezichten van alle medewerkers.

Back To Top