skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Thema avond Zonnepanelen en Zonneboilers 25 april 2018

Ontwikkelingen op het gebied van duurzaam omgaan met energie en de wereld volgens zich steeds sneller op. Nul op de meter, gasloos wonen, zonnepanelen, warmtepompen, hybride oplossingen zijn termen waar steeds meer mensen bekend mee zijn. Bij een groot deel van de oplossingen op het gebied van duurzaamheid moet een installateur worden ingeschakeld.

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn. De mogelijkheden zijn alleen zo uitgebreid, dat wij dat niet zomaar even kunnen vertellen, Niet alle mogelijkheden komen in aanmerking voor iedereen. Wilt u verbeteren in bestaande bouw of in nieuwbouw? Wat zijn uw doelstellingen? Wat kunt u financieel investeren?

Om u toch van zoveel mogelijk informatie te kunnen voorzien organiseert Vredenburg Installatietechniek elke laatste woensdag van de maand een thema-avond aan de Dolderweg 29. Een van onze specialisten vertelt u uitgebreid over alle mogelijkheden en u kunt uw vragen stellen.

De eerste avond wordt verzorgt door onze collega Jos van der Linde. Hij is erkend Solar-Specialist en kan u alles over dit onderwerp vertellen:

Bakker Oilfield Supply Coevorden

Zonnepanelen en zonneboilers

woensdag 25 april 2018

De deuren gaan open vanaf 19.00 uur. De avond begint om 19.30 uur.

De toegang is vrij. Wel vragen wij u aan te melden via info@vredenburgsteenwijk.nl of via het contactformulier.

We hebben koffie en thee voor u klaarstaan!

Maak ook alvast ruimte in uw agenda voor het onderwerp Warmtepompen op woensdagavond 30 mei. 

Back To Top