skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Studenten en scholieren op bezoek bij Vredenburg, hun verhaal, hun verslag

Het bedrijvenbezoek : Op donderdag 6 november 2014 zijn we naar het bedrijf Vredenburg installatie techniek gegaan.

We kregen daar veel informatie over het bedrijf zelf en wat ze doen. Zo hebben we kennis gemaakt met Harm Vredenburg. zelf vond ik het een vriendelijke man heel enthousiast over zijn werk en collega’s.
Het is een familie bedrijf zijn opa heeft het op 4 mei 1922 opgestart. Zelf was hij er ook vaak te vinden. Hij heeft ook zelf 3 zoons maar niemand wil het over nemen. 2 werken er al in een hotel. Hij heeft zelf nog geen vervanger gevonden. Hij wou eigenlijk piloot worden maar bleek dat hij daarvoor te slechte ogen had, dus hij heeft het bedrijf toch maar overgenomen van zijn vader.

Er werken in totaal maar 35 mensen ze willen als een echt team samen werken. Er werken 3 vrouwen genaamd : Anja Anika Daniëlle. Ze nemen eerst de telefoon op en dan maken ze een bon voor wat er moet gebeuren en dan sturen ze iemand op pad. Ook zit er iemand die van het huis een tekening maakt met waar alle leidingen zitten zodat de mensen die er heen gaan precies weten waar ze moeten zijn. Harm stuurt ze enthousiast op pad.

Lees meer

Website RSG Trompmeesters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top