skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Praktijkklas Accrete gaat volgend jaar verder

De praktijkklas van Accrete krijgt volgend schooljaar een vervolg, ook Vredenburg opent weer haar deuren voor deze kinderen.

In het schooljaar 2017-2018 heeft Harry Bouwman het idee opgevat om voor de leerlingen die beter kunnen leren met hun handen een praktijkklas te beginnen.

Bij verschillende bedrijven in de regio hebben zij deze les kunnen volgen.

Bij Vredenburg Installatietechniek zijn ze zelfs een paar keer geweest. Zo hebben zij de tijd en ruimte te krijgen om met elektriciteit en koper te werken. Daarbij hoort natuurlijk ook een uitgebreide scholing over gereedschap en veilig werken.

Op woensdag 27 juni 2018 heeft de praktijkklas afscheid genomen. Wij kregen een mooi eigengemaakte windtriangel en voor alle deelnemers was er een mooi diploma.

Speciaal werd even Harry Bouwman in het zonnetje gezet, als grote bedenker van dit project. Hoe fantastisch is het door het succes van dit eerste jaar Harry deze praktijkklas ook op andere scholen binnen de stichting mag uitrollen. Fijn voor alle kinderen die hierbij betrokken zijn.

Meer foto’s staan op onze Facebookpagina en Christian Vredenburg heeft ook een vlog aan deze praktijkklas gewijd.

Wij wensen iedereen veel succes, en zien uit naar het volgende schooljaar. Want ook dan is de praktijkklas weer van harte welkom bij ons.

   

 

Back To Top