skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Geslaagde stage gedeputeerde

Van Hijum en Harm stage 2015Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie van de provincie Overijssel, gaat de aankomende tijd bij verschillende MKB bedrijven in de provincie stage lopen.

Op vrijdagmiddag 16 oktober was hij In de gemeente Steenwijkerland, waar hij heeft gekozen voor een stage bij Vredenburg Installatietechniek. De stage bestaat uit twee delen.

Eerst ging hij mee met onze storings- en service / onderhoudsmonteur (Aad) naar de Formido in Steenwijk. Daar kon hij meewerken en ervaren hoe belangrijk het juiste onderhoud aan gastoestellen is . Na de administratieve afronding van de praktijkstage, ging Eddy van Hijum in gesprek met Harm Vredenburg, om de praktijk van het ondernemen in het MKB persoonlijk te bespreken.

Het MKB, dé banenmotor van Overijssel, staat voor tal van uitdagingen. Vooral in de techniek. Hoe zorgt men voor goed geschoolde medewerkers? Hoe reageert men op ontwikkelingen en innovaties? Hoe kan de provincie een bijdrage leveren? Vredenburg Installatietechniek staat bekend om haar vooruitstrevende en innovatieve karakter, en wisselde graag van gedachten over de verschillende onderwerpen met de gedeputeerde.  De input van vandaag wordt meegenomen in een rondetafelbijeenkomst op 11 december. Daar zal de basis worden gelegd voor de aanscherping van het economisch beleid van Provincie Overijssel.

Kijk op onze Facebookpagina voor meer foto van Eddy van Hijum in actie!

harmvredenburgingesprekmetvanhijumgedeputeerdesamenmetmonteuraandeslag

Back To Top