skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Servicemonteur (in opleiding) gezocht!

service monteur gezochtGezocht: Service- en onderhoudsmonteur (in opleiding)

Vredenburg Installatietechniek is een gerenommeerd installatiebedrijf waarbij service, duurzaamheid, kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Momenteel bestaat ons team uit 30 collega’s.

Medewerkers voelen zich betrokken en de werksfeer is prettig, er heerst een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Bij Vredenburg Installatietechniek zijn de communicatielijnen kort en vinden wij het belangrijk dat wij op alle gebieden kwaliteit en duurzaamheid uitdragen, ook bínnen het bedrijf.

In verband met de groei van ons bedrijf zoeken wij voor de uitbreiding van ons team een

Service- en onderhoudsmonteur (in opleiding BBL)

Heb jij net je opleiding voor Service- en onderhoudsmonteur afgerond? Of zit je op school en zoek je een nieuwe BBL-leerwerkplek voor je opleiding? Wij zoeken een enthousiaste collega die leergierig is en die goed met klanten om kan gaan. Je gaat, onder leiding van een collega, zelfstandig aan de slag bij particulieren en bedrijven in de regio Steenwijkerland. Je draait mee in de storingsdienst. De werktijden zijn flexibel, ook in het weekend.

Wil jij een afwisselende baan waarbij je zelfstandig aan het werk bent in een leuk team collega’s? Heb je gevoel voor humor? En geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan hebben wij een super leerwerkplek voor jou!

Stuur je gegevens samen met een korte motivatie waarin staat waarom we juist voor jóu moeten kiezen naar info@vredenburgsteenwijk.nl. Voor meer informatie kan je je contact opnemen met Sarissa Sloot via info@vredenburgsteenwijk.nl of door te bellen met 0521-588224.

Back To Top