skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Recent leverden we 70 stuks pv panelen voor melkveehouderij Kranendonk in Peperga. Het solar team installeerde de panelen – met een vermogen van 415 Wp – aan beide kanten van het dak op een kapschuur. De omvormer hangt mooi beschut onder de overkapping, maar is gelukkig bestand tegen weersinvloeden.
Onder onze zakelijke klanten zijn er van oudsher altijd bedrijven in de agrarische sector geweest. In onze regio werken we dan ook regelmatig voor boeren bedrijven. De agrarische klanten passen goed bij Vredenburg en hoe we ruim 100 jaar geleden begonnen zijn. Je merkt het ook goed aan het ‘boerenverstand’ wat je bij veel van onze medewerkers terugziet in hun werk: er wordt goed over nagedacht en tegelijkertijd mouwen opgestroopt en gaan.
Het is ook niet gek dat in het interview met Harm Vredenburg (voormalig directeur) het ‘boerenbloed’ al snel genoemd werd: “Maar het gezonde boerenverstand is nog altijd de basis waar alles op draait. Van origine zit een deel ‘boerenbloed’ in onze voorouders en mijn vader vertoefde vroeger ook veel op de boerderij.”

Back To Top