skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Doekle Terpstra (UNETO-VNI) op bezoek

Afgelopen week waren er een aantal heren van UNETO-VNI bij ons op de koffie. De nieuwe voorzitter Doekle Terpstra, Bert Huethorst en Lauren de Vrijer van de UNETO-VNI en Norbert Leerkes van het samenwerkingsverband installateurs Comfortrend Nederland.

De heren van de Uneto-VNI wisten de positief kritische instelling van Harm Vredenburg wel te waarderen. Volgens de Uneto-VNI is Vredenburg één van de leden die duidelijk naar voren brengt welke onderwerpen ondernemers in de installatietechniek bezighoudt en waar de Uneto-VNI (hopelijk) een rol in kan spelen. O.a. een nieuwe gedachte is voor oudere medewerkers (60 +) die tegenwoordig verplicht langer moeten werken, een aanmerkelijke lagere loonbelasting. Dit met de intentie deze medewerkers gezond te houden, door deze minder te belasten, lees i.p.v. 5 daagse werkweek naar een 4 daagse werkweek. Goed voor iedereen. En iedereen riep dat het niet kon, totdat er iemand kwam die dat niet wist 😉.

Bij het gesprek waren aanwezig (vlr): Harm Vredenburg, Doekle Terpstra, Norbert Leerkes van ComforTrend Nederland, Bert Huethorst en Lauren de Vrijer van UNETO-VNI.

Back To Top