skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Dankzij beveiligingssystemen is veel onheil te voorkomen

De tijden waarin iedereen gerust de deur open liet als hij even van huis was, zijn helaas voorbij. Raam open laten staan, ladder naast de schuur, sleutel onder de bloempot, we weten allemaal dat we dat beter niet meer kunnen doen. Naast de kleine dingen die u zelf kunt doen, kunt u ook overwegen om een brand- en/of inbraakbeveiligingssysteem aan te schaffen.

 

Team beveiliging en security 2016 bijgesneden

Goede investering

Voor een relatief gunstig bedrag kan een adequate beveiliging worden gerealiseerd. In bestaande woningbouw wordt veelal een draadloos systeem geïnstalleerd. Deze is, naast het gebruikelijke code-bedieningspaneel, via een app op uw smartphone te bedienen.Producten die worden geïnstalleerd door professionals kunt u niet vergelijken met systemen die u in een bouwmarkt of op internet koopt. De door ons geleverde producten zijn vele malen betrouwbaarder.Ook bij camerasystemen zijn er duidelijke kwaliteitsverschillen. De meeste systemen zijn volledige IP gerelateerd, en met een app op uw smartphone te benaderen.

Certificaten

Bij beveiligingssystemen kunnen voorwaarden worden gesteld door bijv. uw verzekering. Vredenburg Installatietechniek is een erkend VEB installatiebedrijf (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven). Voor brandmeldbeveiliging is Vredenburg erkend door KIWA NCP als installatie- en onderhoudsbedrijf.

Eenvoudig offerte

Tegenwoordig kan het team van Vredenburg negen van de tien keer aan de hand van een aangeleverde plattegrond van de woning komen tot een aanbieding, zonder een bezoek aan huis.In de aangeboden oplossing is altijd de veiligheid optimaal gewaarborgd, en vanzelfsprekend van de beste kwaliteit. De systemen zijn gebruiksvriendelijk en worden inclusief uitgebreide bedieningsinstructie opgeleverd. En heeft u naderhand nog vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Vredenburg Security

Laat u goed adviseren,  door mensen die verstand van zaken hebben.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u persoonlijk zijn? Maak kennis met ons team Vredenburg Security en neem contact op via 0521 -588224.

“Voorkomen is beter dan genezen”.

(Rond de Toren – juni 2016)

Back To Top