skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Al sinds de introductie van zonnepanelen/PV-panelen plaatsen wij duurzame installaties bij particulieren en bedrijven. Met de plaatsing van meer dan 1.500 klanten en meer dan 2 MWp, kunt u ons gerust ervaren noemen.

Wij leveren alleen kwaliteitsproducten en kwaliteitsinstallaties. We geven daarop langdurig fysieke- en opbrengstgaranties. Onze medewerkers worden continue geschoold om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van zonne-energie. Zo kunnen wij u de beste oplossing bieden.

Uit een recente benchmark van Souverein Advies blijkt dat onze installaties significant boven het landelijk gemiddelde presteren.

Zakelijke markt

Wij leveren oplossingen voor de grootzakelijke bedrijven, het MKB en agrarische bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn eigen optimale ontwerp qua PV-installatie.

Voordelen van een zakelijke PV-installatie:

– Lagere energierekening.
– Minder gebruik van fossiele grondstoffen.
– Relatief onderhoudsarm.
– Zichtbaar maken van het duurzaamheidsconvenant van het bedrijf (via een monitor bij de bedrijfsreceptie of via internet).
– Relatief hoge Return On Investment (ROI). Mede dankzij overheidssubsidie SDE.

Installatie

Vlakdaken of schuine daken, in een industriële omgeving, in de stad of op het platteland. Er is geen type dak waar wij nog nooit PV-panelen hebben geplaatst.

Wij installeren de complete PV-installatie bestaande uit: PV-panelen, omvormers, optimizers, draagconstructie, bekabeling op het dak en binnen het bedrijf, bruto-productiemeter (i.o.m. het netwerkbedrijf) en internetmonitoring.

Wij leveren producten van A-kwaliteit. Voor zonnepanelen zijn dat JASolar, Canadian Solar, IBC Solar en DMEGC. Voor omvormers werken wij met Solaredge en SMA.

Subsidies en leningen bij energiebesparende maatregelen

Onze overheid stimuleert het laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen aan uw woning. Er zijn ondertussen verschillende subsidies beschikbaar. Voor particulieren zijn er ook mogelijkheden om hiervoor een energiebespaarlening af te sluiten, waardoor de investering extra interessant kan worden. Op onze pagina voordeel leest u hier alles over.

Zakelijke projecten

We zijn er trots op om u een aantal van onze zakelijke projecten te tonen. Wilt u meer details weten van de projecten?

Klikt u dan hier
Bakker Oilfield Supply - Zonnepanelen
Bakker Coevorden - Zonnepanelen Platdak
J.S. Polak Kon. Specerijenmaalderij
Bakker Oilfield Supply - ZonnepanelenBakker Coevorden - Zonnepanelen PlatdakJ.S. Polak Kon. Specerijenmaalderij
Back To Top