skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Wanneer de openstaande vacatures niet helemaal aansluiten op wat jij te bieden hebt, mag je altijd een open sollicitatie doen. We bekijken graag samen wat wij voor jou kunnen betekenen en wat jij kunt toevoegen aan Vredenburg.

Je hebt bijvoorbeeld al een baan en wilt overstappen naar werk in de (installatie)techniek of je hebt een opleiding gedaan en je wilt toch iets heel anders met je carrière. Zowel op kantoor als in de buitendienst zijn er diverse boeiende functies die belangrijk zijn. Van de planning op kantoor tot de loodgieter op een klus en van de werkvoorbereider achter een computer tot een monteur met zonnepanelen op een dak. Met juist veel of helemaal zonder ervaring ben je welkom voor een open sollicitatie. We horen graag wat jij wilt bijdragen of wat jij nog graag wilt leren. Er zijn genoeg opties om verder te leren en ontwikkelen.

Contact met Vredenburg

Bel, mail of app Ruben Meijer via 06-14945030 of r.meijer@vredenburgsteenwijk.nl. Een sollicitatiebrief mag, maar hoeft zeker niet. Eerst bellen met jouw vragen of langskomen voor koffie en kennismaken mag ook.

Back To Top