skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

OPDRACHTGEVER
DVD Zwolle

PROJECT
Opleidingsgebouw Politie Marechaussee te Zwolle

DETAILS

In samenwerking met de noordelijke afdeling van Dienst Vastgoed Defensie heeft Eco Heating Systems Groningen B.V. alle warmte en tapwater behoeftes geanalyseerd en geadviseerd ten behoeve van de nieuwbouw “Opleidingsgebouw Politie Marechaussee te Zwolle”.

Dit nieuwe opleidingsinstituut is voorzien van diverse inpandige oefenruimtes, welke zowel straat als woning situaties uitbeelden. Verder bevindt er zich in het pand een gymzaal, gevechtsoefenruimtes en simulatiekamers voor wapengebruik.

Verwarming van het gebouw vindt plaats door middel van luchtbehandeling, stralingspanelen en radiatoren. Voor deze installatie is een cascade opstelling van 2 x 80 kWatt geleverd en geïnstalleerd door Vredenburg Installatietechniek. De ruime sanitaire behoeftes voor verblijf en de sportfaciliteiten, waaronder 20 douches, zijn ingevuld met een tapwateropstelling, bestaande uit een CD 120 kWatt warmwaterketel en een voorraadtank van 300 liter.

Gedurende de advisering, maar ook tijdens de uitvoering is er uitvoerig en voldoende overleg geweest tussen alle betrokken partijen. Door deze gezamenlijke inspanning heeft DVD Zwolle een modern opleidingscentrum gekregen voor de “Politie Marechaussee” en kunnen zowel de installateur, Vredenburg Installatietechniek, als Eco Heating Systems Groningen B.V. met voldoening terugkijken op een succesvol en geslaagd project.

Back To Top