skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

OPDRACHTGEVER
Vredenburg Installatietechniek

PROJECT
Vredenburg Installatietechniek

DETAILS

Vredenburg Installatietechniek heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij de opening van ons nieuwe bedrijfspand in 2006 stonden wij in de top 10 van de meest energiezuinige bedrijfsgebouwen in Nederland.

De ruim 50 PV-panelen op ons eigen dak voorzien ons van duurzame energie.

De verwarmingsinstallatie bij ons aan de zaak is voorzien van een warmtepomp installatie met monobron. De vloerverwarmingen installatie heeft bijzonder weinig onderhoud nodig en functioneert in de zomer als vloerkoeling. Wij kunnen hiermee in combinatie met de warmteterugwininstallatie als ventilatie voor het gehele gebouw een temperatuur creëeren die ca. 5 graden onder de buitentemperatuur ligt.

Iedere ruimte is voorzien van een eigen ruimtethermostaat zodat de temperatuur apart ingesteld kan worden naar wens van de gebruiker.

De ventilatie installatie is gescheiden in twee installaties. Zo zijn de spreekkamers/vergaderruimte op de verdieping en de kantine separaat op een luchtbegandelingskast gezet.

De gehele begane grond zit op een eigen warmteterugwininstallatie. Deze zijn uitgevoerd also hoogrendementsunits waardoor er naverwarming van de aangezogen buitenlucht winters niet nodig is.

Met dit systeem wordt ruimschoots aan de bouwkundige eisen voldaan en zitten we ook ver beneden beneden de CO2 waardes.

De verlichtinginstallatie is voorzien van bewegingsmelders in iedere ruimte. Daarnaast zijn de armaturen in de kantoortuin uitgevoerd als tl5.

De hemelwaterafvoerinstallatie is voorzien van een volvulsysteem.

Back To Top