skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Steeds meer automoblisten kiezen voor elektrisch rijden. Hierbij wordt een laadsnoer meegeleverd die in het gewone stopcontact kan worden gestoken. Waarom zou u dan toch thuis of bij het bedrijf een oplaadpunt laten installeren?

Een laadstation biedt een aantal belangrijke voordelen in vergelijking met een gewoon stopcontact:

Snellere laadtijd

Een laadstation is ontworpen om een elektrische auto op te laden. Daarom kan een laadstation meer vermogen leveren en dus de auto sneller opladen. Het laden kan wel twee tot tien keer zo snel gaan met een laadstation.

Veiliger laden

Elektrische auto’s hebben een krachtige accu en worden vaak langere tijd achter elkaar onafgebroken opgeladen. Tijdens het laden wordt een gewoon stopcontact daardoor zwaar belast. Hierdoor loopt men het risico dat de stoppen doorslaan, dat zelfs brand kan doen ontstaan. Een laadstation is speciaal ontworpen om langdurig veel vermogen te leveren.

Stroom verrekenen

Er zijn redenen waarom u de gebruikte stroom zou willen verrekenen. Bijvoorbeeld met uw werkgever als u een elektrische leaseauto rijdt. Of u wilt bij uw bedrijf een laadstation waarbij de gebruikers kunnen betalen voor de gevraagde elektriciteit. Met een laadstation komen extra functies tot u beschikking.

De mogelijkheden van een laadstation zijn legio. De kleur, het materiaal, de functionaliteit. Vredenburg Installatietechniek heeft een aantal projecten met laadstations afgerond. Kijk…

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Back To Top