skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Wat is voor u de beste oplossing om duurzame energie in te zetten? Zonnepanelen of een windmolen? Een zonneboiler of een LageTemperatuurVerwarming? Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden in persoonlijk adviesgesprek.

Naast het advies over de mogelijkheden, adviseren wij u ook over de verschillende financiële regelingen en subsidies. Deze regelingen wijzigen regelmatig of zijn verbonden aan sluitingsdata. Neem contact met ons op als u twijfels hebt over de inzetbaarheid en toepasbaarheid van de regelgeving.

Regelingen:

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Waarom deze subsidie?

De overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. De omslag naar een duurzamere energievoorziening kan zo samen worden gemaakt.

Hoeveel subsidie is er?

De hoogte van het subsidiebedrag per apparaat hangt af van het soort apparaat en de energieprestatie. De exacte bedragen staan in de apparatenlijsten van de RVO. Deze lijsten worden continu uitgebreid en bijgewerkt.

Back To Top