skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Gefeliciteerd met je diploma!

Je hebt de theorie onder de knie en je hebt je stages gelopen. Je kunt best al heel wat op het gebied van de installatietechniek, maar er is ook nog zo veel te leren.

Daarom willen wij starters in de installatietechniek zo goed mogelijk ondersteunen. Je wordt niet in het diepe gegooid, maar werkt samen met een ‘mentor”. Je mentor is een ervaren monteur, die je veel kan leren in de praktijk over het vak. Maar ook kan je bij hem terecht over vragen van hoe dingen werken binnen Vredenburg. En als hij het niet weet, is daar altijd nog onze dame van de afdeling Personeelszaken.

Misschien heb je voor jezelf wel een pad uitgedacht van vervolgopleidingen die je wilt doen? Of wil je je verder specialiseren in bijvoorbeeld datanetwerken of warmtepompen? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen voor de toekomst. Zodat we samen een pad naar de door jou gewenste toekomst kunnen maken. Denk daarbij aan mogelijke opleidingen die je kunt volgen of meelopen met een monteur die dit werk al een tijdje doet. Zodat je een goed idee hebt van wat het werk en de bijbehorende scholing inhoudt.

Staat er geen vacature tussen die bij je past? Maakt niet uit. Als je geïnteresseerd bent in een carrière bij ons, stuur je ons een open sollicitatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Back To Top