skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Stage

Je bent in opleiding voor een baan in de installatietechniek en je bent op zoek naar een goede stageplek. Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Jaarlijks hebben wij plaats voor 2 tot 4 stagiaires. Dit kunnen leerling monteurs of tekenaars zijn, maar ook op de administratie hebben wij regelmatig een plekje. Of je nu een BBL of een BOL opleiding volgt, of een snuffelstage zoekt, je kunt ons altijd een bericht sturen via info@vredenburgsteenwijk.nl of we een plek beschikbaar hebben.

Vanzelfsprekend zijn wij een SBB erkend leerbedrijf.

Studenten

De afgelopen jaren hebben studenten verschillende onderzoeken uitgevoerd bij ons. Voornamelijk op het gebied van marketing, HRM en duurzame inzetbaarheid. Ben jij een student of een groepje studenten en op zoek naar een opdracht in de installatietechniek? Heb je zelf een idee wat je zou willen onderzoeken en is je opdracht duidelijk? Kun je goed zelfstandig hiermee aan de slag? Stuur dan een bericht naar info@vredenburgsteenwijk.nl met je motivatie en je plan. Dan kunnen we samen onderzoeken of er mogelijkheden zijn. We doen er in ieder geval ons best voor om het mogelijk te maken.

Back To Top