skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Binnen Vredenburg kennen we verschillende afdelingen/teams waarbinnen je werkzaam bent.

  • Projecten (elektrotechniek/wtb)
  • SOS
  • Zon
  • Warmtepompen

Projecten

Vredenburg Installatietechniek werkt voor zakelijke klanten en particuliere klanten. Bij grotere projecten werken monteurs en projectleiders uit de disciplines Elektrotechniek en WTB veelal samen, ook met andere delen van een bouwteam. De projecten zijn bijvoorbeeld nieuwe bedrijfspanden, bedrijfshallen en (luxe) woningen. Maar ook scholen, kerken en overheidsinstellingen behoren tot de vaste klantenkring.  Kijk op projecten voor gedetailleerde informatie. Wij zijn vooral regionaal georiënteerd, wat een positieve invloed heeft op de dagelijkse reistijd.

Elk projectteam bestaat uit een vast aantal monteurs, die worden aangestuurd door een of twee projectleiders. Elke koppel of team dat op een project wordt ingedeeld, werkt nauw met elkaar samen. Er is één leidinggevend monteur per project. Van iedereen wordt zelfstandigheid en beslissingsvaardigheid verwacht. Denken in oplossingen kan heel belangrijk zijn in een project. De praktijk wil nog wel eens afwijken van de tekening, en we verwachten dat je als monteur blijft nadenken en zo nodig een terugkoppeling geeft naar je collega’s. Je werkt netjes en pas als je zelf tevreden bent over het eindresultaat, lever je je werk op.

Binnen “projecten” kennen we twee teams:

Team Elektrotechniek

Het team elektrotechniek bestaat uit ca 15 personen. De projectleiders zijn Bert van de Veer en EP Bantema. Naast de vakvolwassen monteurs zijn er leerlingen aan een team gekoppeld.

Team WTB

Het team Werktuigbouwkunde bestaat uit ca. 10 personen. De projectleider is Jeroen Harsevoort, ondersteunt door tekenaar Marcel de Boer. Het team is een combinatie van vakvolwassen monteurs en leerlingen.

Team SOS (Service, Onderhoud en Support)

Bij de afdeling SOS zijn verschillende werkzaamheden ondergebracht:

  • Onderhoudswerk aan o.a. verwarmingstoestellen, airco’s en mechanische ventilatie.
  • Kleinere projecten als aanpassing badkamer of keuken, plaatsen cv-ketels, aanleggen buitenverlichting.

Al het werk is meestal binnen een dag of een paar dagen gereed. Je hebt veel klantencontacten bij deze afdeling. De planning wordt zo goed mogelijk gevolgd, maar je moet flexibel kunnen zijn als de planning wordt omgegooid. Niet alleen voer je de opdrachten uit, je adviseert de klanten ook bij mogelijke oplossingen. Je wordt ondersteunt door drie collega’s op kantoor, onder leiding van Jeroen Vredenburg. In totaal bestaat het team uit 12 personen

Team Zonnepanelen

Bij Vredenburg hebben we ons eigen team dat zich volledig focust op het plaatsen van zonnepanelen. Wij plaatsen en installeren de zonnepanelen zo mogelijk in één dag, zodat de klant direct gebruik kan maken van de zonne-energie. Niet alleen moet het goed werken, ook de afwerking is tot volledige tevredenheid van de klant. De klanten van dit team zijn particulieren, ook buiten de regio. Ook zijn er door het team verschillende zonnedaken gelegd bij grote bedrijven.

Het team bestaat uit een viertal monteurs die worden aangestuurd door projectleider Jos van der Linde. Alle leden hebben de opleiding Solar-Specialist afgerond of zijn bezig met deze te volgen.

Team Warmtepompen

Monteurs uit het projectteam WTB worden ingezet bij het plaatsen van warmtepompen. Maar specifiek voor in het bedrijf stellen en onderhoud en service van warmtepompen hebben we bij Vredenburg aparte afdeling. Onder de bedrijfsnaam WPSNN (Warmtepompservice NoordNederland) voeren wij deze werkzaamheden uit voor onszelf als voor collega-installateurs. Zoals de naam al aangeeft, bij dit team zitten de klanten verspreid door Noord-Nederland (Overijssel, Utrecht, Flevoland, Drenthe en Friesland). De klanten zijn particulieren.

Back To Top