skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

João: Ruim 15 jaar geleden kwam ik in Nederland. De taal was ik nog niet 100% machtig, maar in Portugal had ik mijn vakdiploma’s gehaald. In het eerste sollicitatiegesprek bleek dat Vredenburg vertrouwen had in mijn kennis en dat ik snel de taal op zou pikken. En dat is ook gebeurd! Ik heb me door opleidingen steeds verder weten te ontwikkelen als elektromonteur. Ik installeer voornamelijk data- en telefonienetwerken en beveiligingsinstallaties. Je kunt via j.carvalho@vredenburgsteenwijk.nl contact met mij opnemen.

.

Jos: Ik moest het even nakijken, maar het is ruim 20 jaar geleden dat ik in dienst kwam. Ik ben begonnen als monteur elektrotechniek. Toen was Vredenburg nog wat kleiner en zaten we nog in Steenwijkerwold. Ik heb veel geleerd op de werkvloer, wat me nu nog steeds goed van pas komt bij mijn werk als projectleider. Duurzame energie heeft mij altijd geïnteresseerd en nu ben ik officieel gediplomeerd Solar-Specialist en vallen alle zonnepaneel projecten groot en klein onder mijn verantwoording. Ik vind het prettig werken omdat je veel vrijheid krijgt om zelfstandig te handelen en te beslissen van Vredenburg. Je kan me bereiken via j.vanderlinde@vredenburgsteenwijk.nl als je meer wilt weten.

Kayran: Ik ben begonnen op met een snuffelstage vanuit de RSG Steenwijk. Dat was me goed bevallen en daarna heb ik gekozen voor een BBL-opleiding niveau 3. Daarna heb ik via een BOL opleiding mijn niveau 4 gehaald. En sinds 2021 ben ik in vaste dienst als leerling monteur gekomen bij de afdeling Projecten in het team Elektrotechniek. Één keer in de twee jaar help ik ook mee op de scholieren informatiemarkt Techniek Tastbaar om andere jongeren enthousiast te maken voor het vak. Wil je meer van me weten? Je kunt me een bericht sturen via k.bruinenberg@vredenburgsteenwijk.nl.

Hallo! Ik ben jay Rijke werkzaam bij Vredenburg  sinds april 2021. Ik ben een jonge monteur die graag wil blijven leren en groeien in de toekomst.  Ik ben begonnen als elektricien, maar al vrij snel heb ik een opleiding koeltechnicus gevolgd en met succes afgerond. Nu kan ik dus volop aan de slag met warmtepompen waar meer dan genoeg werk ligt. Ik ben een zeer tevreden  monteur en ik voel me goed tussen mijn collega’s, zowel op de werkvloer als op kantoor. Vredenburg is een serieus bedrijf maar het voelt als een grote hechte groep waar iedereen elkaar helpt en waar je gezamenlijk de moeilijkste storing oplost met een glimlach. Al met al een super fijn bedrijf om werkzaam te mogen zijn in het mooie Steenwijk.

Back To Top