skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Wat kun je verwachten bij Vredenburg?

Persoonlijke groei

Bij Vredenburg Installatiebedrijf geven wij onze medewerkers alle ruimte voor eigen inbreng. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn mogelijkheden goed benut en voldoende uitdaging vindt in zijn werk. Daarom krijg je bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door uitdagende projecten, specialistische werkzaamheden of ruime afwisseling in het klantencontact. Het betekent ook dat wij volop opleidingsmogelijkheden bieden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Positief team

Wij hebben een prettige werksfeer binnen het gehele bedrijf. Er wordt vaak met elkaar gelachen en we hebben wat voor elkaar over. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig evenementen organiseert als bijvoorbeeld karten, escape-room en sinterklaas voor de kinderen.

Duurzame inzetbaarheid

Om zo gezond en plezierig mogelijk te werken – en uiteindelijk ook gezond de pensioengerechtigde leeftijd te bereiken – hebben wij duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda staan. Dat betekent ruimte voor je persoonlijke wensen, een preventiemedewerker en regelmatig een ontwikkelgesprek.

Kwaliteit en trots

Bij Vredenburg Installatietechniek staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ieder lid van het team is hierbij betrokken. Je bent trots op het werk dat je aflevert, en je gaat net zo lang door tot het goed is. Je luistert naar de wensen van de klant, zodat elke klant een tevreden klant is.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend bieden wij een goede beloning, conform de CAO Technisch Installatiebedrijf, met daarin 25 vakantiedagen. Inschaling van salaris gebeurt op basis van de functieprofielen van de Techniek Nederland. Bedrijfskleding, persoonlijke veiligheidsmiddelen, gereedschap én een auto worden, indien dit voor de functie noodzakelijk is, ter beschikking gesteld.

Professionele organisatie

Vredenburg Installatietechniek staat bekend als pionier en leverancier van hoge kwaliteit. Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook op sociaal gebied. We investeren veel in nieuwe technieken, nieuwe oplossingen en (bij)scholing van het team. De kwaliteit van ons werk wordt gewaarborgd door een BRL6000 certificaat, waaraan een strenge toetsing ten grondslag ligt. Iedereen kan meepraten over de bedrijfsvoering bij de tweemaandelijkse bedrijfsbijeenkomsten, via de PVT (personeelsvertegenwoordiging) of gewoon rechtstreeks bij de directeur binnen lopen. Natuurlijk hebben we een preventiemedewerker waarbij je altijd terecht kunt.

Back To Top