skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Waar staan wij voor?

Professionele organisatie

Vredenburg Installatietechniek staat bekend als pionier en leverancier van hoge kwaliteit. Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook op sociaal gebied. We investeren veel in nieuwe technieken, nieuwe oplossingen en (bij)scholing van het team. De kwaliteit van ons werk wordt gewaarborgd door een BRL6000 certificaat, waaraan een strenge toetsing ten grondslag ligt. Iedereen kan meepraten over de bedrijfsvoering bij de tweemaandelijkse bedrijfsbijeenkomsten, via de PVT (personeelsvertegenwoordiging) of gewoon rechtstreeks bij de directeur binnen lopen. Natuurlijk hebben we een preventiemedewerker waarbij je altijd terecht kunt.

Persoonlijke groei

Bij Vredenburg Installatiebedrijf geven wij onze medewerkers alle ruimte voor eigen inbreng. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn mogelijkheden goed benut en voldoende uitdaging vindt in zijn werk. Daarom krijg je bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door uitdagende projecten, specialistische werkzaamheden of ruime afwisseling in het klantencontact. Het betekent ook dat wij volop opleidingsmogelijkheden bieden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Kwaliteit en trots

Bij Vredenburg Installatietechniek staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ieder lid van het team is hierbij betrokken. Je bent trots op het werk dat je aflevert, en je gaat net zo lang door tot het goed is. Je luistert naar de wensen van de klant, zodat elke klant een tevreden klant is.

Positief team

Maar vooral hebben wij een prettige werksfeer binnen het gehele bedrijf. Geen 9 tot 5 mentaliteit en we hebben wat voor elkaar over. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig evenementen organiseert als bijvoorbeeld karten, escape-room en sinterklaas voor de kinderen.

Duurzame inzetbaarheid

Om zo gezond en plezierig mogelijk de pensioengerechtigde leeftijd te bereiken hebben wij duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda staan. Dat betekent ruimte voor je persoonlijke wensen, alles is bespreekbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zoeken collega’s die lange tijd bij ons blijven. Niet via een uitzendconstructie, maar een vast dienstverband. Financieel hanteren we de CAO Technisch Installatiebedrijf, met daarin 25 vakantiedagen. Bedrijfskleding, persoonlijke veiligheidsmiddelen, gereedschap én een auto worden, indien dit voor de functie noodzakelijk is, ter beschikking gesteld.

Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Inschaling van salaris gebeurt op basis van de functieprofielen van de Techniek Nederland. Vanzelfsprekend bieden wij een goede beloning, conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. 

Back To Top