skip to Main Content
Jubilarissen bij Vredenburg

Werken bij Vredenburg

Onze vacatures

Bij Vredenburg Installatiebedrijf geven wij onze medewerkers alle ruimte voor eigen inbreng. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn mogelijkheden goed benut en voldoende uitdaging vindt in zijn werk. Daarom krijg je bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door uitdagende projecten, specialistische werkzaamheden of ruime afwisseling in het klantencontact. Het betekent ook dat wij volop opleidingsmogelijkheden bieden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Bij Vredenburg Installatietechniek staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ieder lid van het team is hierbij betrokken. Je bent trots op het werk dat je aflevert, en je gaat net zo lang door tot het zover is. Je luistert goed naar de wensen van de klant, zodat elke klant een tevreden klant is.

Maar vooral hebben wij een prettige werksfeer binnen het gehele bedrijf. Geen 9 tot 5 mentaliteit en we hebben wat voor elkaar over. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig evenementen organiseert als bijvoorbeeld karten, escape-room en sinterklaas voor de kinderen.

Wij hebben op dit moment ons team bijna compleet. Maar als je ervaring in de installatietechniek hebt, en je zoekt een nieuwe uitdaging bij een goede werkgever in een moderne werkomgeving, stuur ons dan een open sollicitatie. Je weet het nooit….  Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Op dit moment zijn wij actief op op zoek naar:

PV-MONTEUR

Voor de afdeling PV-panelen zoeken wij een ervaren monteur die er een kik van krijgt als de zonnepanelen weer mooi op het dak liggen en de montage weer netjes is afgewerkt.

Je werkt zelfstandig samen met je collega PV-monteur. Samen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de complete zonnestroom installatie. Het monteren van de zonnepanelen, de bekabeling leggen, de omvormer(s) plaatsen tot en met de afsluiting in de groepenkast. Vaak wordt er ook een stukje software geleverd.

Als alles gecontroleerd is en alles werkt, geef je uitleg aan de klant over de werking van het systeem. De installatie wordt gedocumenteerd voor de klant in servicemappen.

De werkvoorbereiding, planning en urenadministratie gaat allemaal digitaal via je eigen tablet.

OVER ONS

Vredenburg Installatietechniek is een innovatief duurzaam installatiebedrijf. Als pioniers in technologische ontwikkelingen hebben wij een voorsprong op het gebied van kennis over moderne oplossingen in de installatietechniek. We realiseren samen met onze klanten de beste oplossingen met alle expertise die wij in huis hebben.

Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen. Door opleidingen en ervaring zijn het echte specialisten, die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. We stellen ons team van ruim 35 medewerkers centraal, en werken samen aan ieders persoonlijke toekomst. Iedereen krijgt volop de kans voor zelfontplooiing, zodat iedereen kan groeien en ontwikkelen zoals hij/zij dat wil.

Om voor de functie in aanmerking te komen beschik je over:

 • Ervaring met de installatie van zonnepanelen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt zelfstandig werken in een klein team;
 • Je bent leergierig en denkt in oplossingen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Rijbewijs;
 • VCA diploma;
 • goed humeur 🙂

Naast afwisselende werk, grote zelfstandigheid en een prettig team collega’s bieden we je  een salaris conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. Wil je opleidingen volgen? Dan is daar voldoende gelegenheid voor. Vanzelfsprekend gaat het om een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Rechtstreekse sollicitatie genieten onze voorkeur. Stuur daarom je CV met motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl

Heb je vragen over de vacature? Dan kun je ons telefonisch bereiken op 0521-588 224 en vragen naar Jos van der Linde.

Service- en onderhoudsmonteur

Afwisselend werk in afwisselende omstandigheden. Direct klantencontact, wat vaak heel leuk is, maar soms minder. De ene dag loop je van hot naar her, de andere dag ben je vast ingepland voor onderhoudswerk.

Je voert bij Vredenburg Installatietechniek zelfstandig onderhoud uit van allerlei mogelijke toestellen: cv-ketels, warmtepompen, airco’s, ventilatiesystemen, etc.

En dat kunnen er niet veel! Het liefst vinden we een nieuwe collega in het team die dit allemaal heeft:

 • een afgeronde opleiding in de techniek
 • in bezit van B rijbewijs
 • VCA-diploma
 • STEK-diploma
 • kennis van cv-ketels
 • kennis van airco’s
 • kennis van zonneboilers
 • kennis van warmtepompen
 • relevante werkervaring

We hopen dat we je niet hebben afgeschrikt!

We verwachten misschien wel een beetje (te) veel van Ă©Ă©n persoon. Maar als jij uit het goede hout gesneden bent en de juiste (werk)instelling hebt, sturen we je naar alle mogelijke opleidingen en trainingen die je maar wilt. Zodat je vanzelf die alleskunner wordt.

Als je een goede basis hebt om als servicemonteur bij ons te komen werken, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. In een persoonlijk gesprek kunnen we de kansen en mogelijkheden bespreken.

Naast een passend salaris, vast dienstverband, opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen ideeĂ«n bieden we je een team van goede en gezellige vakcollega’s, een actieve personeelsvereniging met leuke avondjes, bedrijfsbarbecues en zo nu en dan een lekkerbekje van de baas.

Heb je nog vragen? Die kun je stellen aan Harm Vredenburg. Voor alle kandidaten geldt dat een goede motivatie doorslaggevend kan zijn. Stuur je CV met motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl.

Wij nemen alleen rechtstreekse sollicitaties in behandeling. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Monteur WTB Projecten

Voor de uitbreiding van het projectteam zoeken wij een ervaren monteur WTB.  De projecten zijn o.a. in de nieuwbouw van woningen, uitbreidingen van fabrieken en het bouwen van duurzame oplossingen voor de industrie. De projecten waar je werkt als zelfstandig monteur WTB zijn meestal in een straal rond 40 kilometer vanuit de vestigingsplaats Steenwijk.

Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken en een klein team van collega’s kan aansturen. Je wordt aangestuurd door één van de projectleiders.

Verder vinden we de volgende zaken belangrijk:

 • Ervaring in loodgieterswerk en cv dunwandig
 • Ervaring in duurzame installaties (warmtepompen en -boilers) is een pre
 • Tekening kunnen lezen
 • Oplossingsgerichte instelling
 • Je zet het teambelang voor eigen belang
 • Je kan goed samenwerken met andere partijen
 • Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
 • In bezit van je rijbewijs B
 • Positief gemotiveerd en motiverend
 • Tikkeltje eigenwijs mag best, als je maar tegen een grapje kan.

Naast het afwisselende werk bieden wij je een salaris conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. Daarnaast stellen we een eigen auto en de benodigde gereedschappen tot je beschikking. En alle relevante opleidingsmogelijkheden die je wenst om je verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend gaat het om een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Ben jij diegene die we zoeken? Mail dan je CV met duidelijke motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl

Wij nemen alleen rechtstreekse sollicitaties in behandeling. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

E monteur

Ben jij die enthousiaste elektromonteur die verder wil in de fijn elektronische disciplines, zoals de beveiligingstak?

Omdat installaties steeds complexer worden, leer je elke dag weer nieuwe aspecten van het vak. Geen installatie is gelijk en de techniek staat niet stil!

Daarom ben je gemotiveerd om te leren en haal je alle benodigde vakdiploma’s. Je wordt in de praktijk verder opgeleid door een ervaren collega. Zo kun je over ca. 2 jaar zelfstandig opereren op  het gebied van camerabeveiliging, elektra, inbraak- en brandmeldbeveiliging.

Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste collega met:

 • een afgeronde opleiding in de elektrotechniek
 • in bezit van B rijbewijs

Misschien heb je zelfs al Ă©Ă©n van de volgende opleidingen gevolgd:

 • opleiding  installatiedeskundige brandmeldinstallatie
 • opleiding monteur beveiliging

Heb je niet deze opleidingen gedaan die hierboven beschreven staan, maar wil je toch in aanmerking komen? Dat kan, als je maar bereid bent om te leren.

Verder vinden we het plezierig als onze nieuwe collega de volgende eigenschappen bezit:

 • Je zet het teambelang voor eigen belang
 • Je kan goed samenwerken met andere partijen
 • Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
 • Positief gemotiveerd en motiverend
 • Tikkeltje eigenwijs mag best, maar je moet wel tegen een grapje kunnen.

Heb je nog vragen? Die kun je stellen aan Bert van der Veer of Ernst Pieter Bantema. Voor alle kandidaten geldt dat een goede motivatie doorslaggevend is. Stuur je CV met motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl

Wij nemen alleen rechtstreekse sollicitaties in behandeling. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Allround monteur Installatietechniek

Voor verschillende installatie klussen en verbouwingen zijn wij op zoek naar een allround monteur. De werkzaamheden lopen sterk uiteen. Het ene moment vervang je alle verlichting voor LED verlichting of houdt je je bezig met domotica/huisautomatisering. Maar ook het aanleggen van een badkamer of een senioren toilet kan op het programma staan.

Ben jij een zelfstandige werkende monteur met kennis van E-installaties en WTB-installaties in de woningbouw en/of kleine utiliteit? En ben je niet bang om dingen aan te pakken? Of wil je dit graag leren? Dan zoeken we jou!

Je bent bereid om net even door te doen als het nodig blijkt te zijn. Je kunt goed werken in een team. Je overlegt met collega’s over mogelijke oplossingen, om samen tot de beste oplossing te komen. Je werkt netjes en houdt ook je eigen administratie nauwkeurig bij.

Verder vinden we de volgende zaken belangrijk:

 • Ervaring met elektrotechnische installaties en wtb installaties (loodgieterswerk)
 • Ervaring met besturingstechniek en/of storingsoplossing is een prĂ©
 • Geen hoogtevrees
 • Tekening en schema’s kunnen lezen
 • Rijbewijs B
 • Oplossingsgerichte instelling
 • Binnen de installatienormen kunnen werken
 • VCA
 • Een positieve instelling en een goed gevoel voor humor

Naast het afwisselende werk bieden wij je een salaris conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. Daarnaast stellen we een eigen auto en de benodigde gereedschappen tot je beschikking. En alle relevante opleidingsmogelijkheden die je wenst om je verder te ontwikkelen.

Ben jij diegene die we zoeken? Heb je geen ochtendhumeur en niet een 9 tot 5 mentaliteit? Stuur dan je CV met duidelijke motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl

Wij nemen alleen rechtstreekse sollicitaties in behandeling. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Inschaling van salaris gebeurt op basis van de functieprofielen van de Techniek Nederland. Vanzelfsprekend bieden wij een goede beloning, conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. 

Back To Top