skip to Main Content

Werken bij Vredenburg

Openstaande vacatures:

Op dit moment zijn wij actief op op zoek naar:

Monteur WTB Projecten

Voor de uitbreiding van het projectteam zoeken wij een ervaren monteur WTB. De projecten zijn o.a. in de nieuwbouw van woningen, uitbreidingen van fabrieken en het bouwen van duurzame oplossingen voor de industrie. De projecten waar je werkt als zelfstandig monteur WTB zijn meestal in een straal rond 40 kilometer vanuit de vestigingsplaats Steenwijk.

Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken en in de toekomst een klein team van collega’s kan aansturen. Je wordt zelf aangestuurd door één van de projectleiders.

Verder vinden we de volgende zaken belangrijk:

 • Ervaring in loodgieterswerk en cv dunwandig
 • Ervaring in duurzame installaties (warmtepompen en -boilers) is een pre
 • Tekening kunnen lezen
 • Oplossingsgerichte instelling
 • Je zet het teambelang voor eigen belang
 • Je kan goed samenwerken met andere partijen
 • Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
 • In bezit van je rijbewijs B
 • Positief gemotiveerd en motiverend
 • Tikkeltje eigenwijs mag best, als je maar tegen een grapje kan.

Naast het afwisselende werk bieden wij je een salaris conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. Daarnaast stellen we een eigen auto en de benodigde gereedschappen tot je beschikking. En alle relevante opleidingsmogelijkheden die je wenst om je verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend gaat het om een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Ben jij diegene die we zoeken? Mail dan je CV met duidelijke motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl.

Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Jeroen Harsevoort of Henk Tragter.

Wij nemen alleen rechtstreekse sollicitaties in behandeling. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Als monteur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse elektrotechnische werkzaamheden op projecten en deelprojecten. De projecten zijn voornamelijk in de regio Steenwijk. Je installeert en onderhoud elektrotechnische installaties en lost storingen op. Je kunt goed terugkoppeling geven aan de projectleider of de klant bij technische vraagstukken.

Wat breng je mee;

Je beschikt over achtergrond met een mbo-niveau 3 of 4 diploma installatietechniek en bent gewend om met deadlines te werken bij verschillende projecten. Je bent flexibel en bij voorkeur in bezit van een rijbewijs B en VCA diploma.

Meer weten over de mogelijkheden? Voor vragen kun je bellen naar Bert van de Veer of Henk Tragter. Je kunt ook direct je cv mailen naar info@vredenburgsteenwijk.nl

Elektromonteur bmi

Ben jij die enthousiaste elektromonteur die verder wil in de fijn elektronische disciplines, zoals de beveiligingstak?

Omdat installaties steeds complexer worden, leer je elke dag weer nieuwe aspecten van het vak. Geen installatie is gelijk en de techniek staat niet stil!

Daarom ben je gemotiveerd om te leren en haal je alle benodigde vakdiploma’s. Je wordt in de praktijk verder opgeleid door een ervaren collega. Zo kun je over ca. 2 jaar zelfstandig opereren op  het gebied van camerabeveiliging, elektra, inbraak- en brandmeldbeveiliging.

Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste collega met:

 • een afgeronde opleiding in de elektrotechniek
 • in bezit van B rijbewijs

Misschien heb je zelfs al één van de volgende opleidingen gevolgd:

 • opleiding  installatiedeskundige brandmeldinstallatie
 • opleiding monteur beveiliging

Heb je niet deze opleidingen gedaan die hierboven beschreven staan, maar wil je toch in aanmerking komen? Dat kan, als je maar bereid bent om te leren.

Verder vinden we het plezierig als onze nieuwe collega de volgende eigenschappen bezit:

 • Je zet het teambelang voor eigen belang
 • Je kan goed samenwerken met andere partijen
 • Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
 • Positief gemotiveerd en motiverend
 • Tikkeltje eigenwijs mag best, maar je moet wel tegen een grapje kunnen.

Heb je nog vragen? Die kun je stellen aan Bert van der Veer of Ernst Pieter Bantema. Voor alle kandidaten geldt dat een goede motivatie doorslaggevend is. Stuur je CV met motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl

Wij nemen alleen rechtstreekse sollicitaties in behandeling. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Service- en onderhoudsmonteur

Afwisselend werk in afwisselende omstandigheden. Direct klantencontact, wat vaak heel leuk is, maar soms minder. De ene dag loop je van hot naar her, de andere dag ben je vast ingepland voor onderhoudswerk.

Je voert bij Vredenburg Installatietechniek zelfstandig onderhoud uit van allerlei mogelijke toestellen: cv-ketels, warmtepompen, airco’s, ventilatiesystemen, etc.

En dat kunnen er niet veel! Het liefst vinden we een nieuwe collega in het team die dit allemaal heeft:

 • een afgeronde opleiding in de techniek
 • in bezit van B rijbewijs
 • VCA-diploma
 • STEK-diploma
 • kennis van cv-ketels
 • kennis van airco’s
 • kennis van zonneboilers
 • kennis van warmtepompen
 • relevante werkervaring

We hopen dat we je niet hebben afgeschrikt!

We verwachten misschien wel een beetje (te) veel van één persoon. Maar als jij uit het goede hout gesneden bent en de juiste (werk)instelling hebt, sturen we je naar alle mogelijke opleidingen en trainingen die je maar wilt. Zodat je vanzelf die alleskunner wordt.

Als je een goede basis hebt om als servicemonteur bij ons te komen werken, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. In een persoonlijk gesprek kunnen we de kansen en mogelijkheden bespreken.

Naast een passend salaris, vast dienstverband, opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen ideeën bieden we je een team van goede en gezellige vakcollega’s, een actieve personeelsvereniging met leuke avondjes, bedrijfsbarbecues en zo nu en dan een lekkerbekje van de baas.

Heb je nog vragen? Die kun je stellen aan Harm Vredenburg. Voor alle kandidaten geldt dat een goede motivatie doorslaggevend kan zijn. Stuur je CV met motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl.

Wij nemen alleen rechtstreekse sollicitaties in behandeling. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Allround monteur Installatietechniek

Voor verschillende installatie klussen en verbouwingen zijn wij op zoek naar een allround monteur. De werkzaamheden lopen sterk uiteen. Het ene moment vervang je alle verlichting voor LED verlichting of houdt je je bezig met domotica/huisautomatisering. Maar ook het aanleggen van een badkamer of een senioren toilet kan op het programma staan.

Ben jij een zelfstandige werkende monteur met kennis van E-installaties en WTB-installaties in de woningbouw en/of kleine utiliteit? En ben je niet bang om dingen aan te pakken? Of wil je dit graag leren? Dan zoeken we jou!

Je bent bereid om net even door te doen als het nodig blijkt te zijn. Je kunt goed werken in een team. Je overlegt met collega’s over mogelijke oplossingen, om samen tot de beste oplossing te komen. Je werkt netjes en houdt ook je eigen administratie nauwkeurig bij.

Verder vinden we de volgende zaken belangrijk:

 • Ervaring met elektrotechnische installaties en wtb installaties (loodgieterswerk)
 • Ervaring met besturingstechniek en/of storingsoplossing is een pré
 • Geen hoogtevrees
 • Tekening en schema’s kunnen lezen
 • Rijbewijs B
 • Oplossingsgerichte instelling
 • Binnen de installatienormen kunnen werken
 • VCA
 • Een positieve instelling en een goed gevoel voor humor

Naast het afwisselende werk bieden wij je een salaris conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. Daarnaast stellen we een eigen auto en de benodigde gereedschappen tot je beschikking. En alle relevante opleidingsmogelijkheden die je wenst om je verder te ontwikkelen.

Ben jij diegene die we zoeken? Heb je geen ochtendhumeur en niet een 9 tot 5 mentaliteit? Stuur dan je CV met duidelijke motivatie naar info@vredenburgsteenwijk.nl

Wij nemen alleen rechtstreekse sollicitaties in behandeling. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Waar staan wij voor?

Professionele organisatie

Vredenburg Installatietechniek staat bekend als pionier en leverancier van hoge kwaliteit. Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook op sociaal gebied. We investeren veel in nieuwe technieken, nieuwe oplossingen en (bij)scholing van het team. De kwaliteit van ons werk wordt gewaarborgd door een BRL6000 certificaat, waaraan een strenge toetsing ten grondslag ligt. Iedereen kan meepraten over de bedrijfsvoering bij de tweemaandelijkse bedrijfsbijeenkomsten, via de PVT (personeelsvertegenwoordiging) of gewoon rechtstreeks bij de directeur binnen lopen. Natuurlijk hebben we een preventiemedewerker waarbij je altijd terecht kunt.

Persoonlijke groei

Bij Vredenburg Installatiebedrijf geven wij onze medewerkers alle ruimte voor eigen inbreng. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn mogelijkheden goed benut en voldoende uitdaging vindt in zijn werk. Daarom krijg je bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door uitdagende projecten, specialistische werkzaamheden of ruime afwisseling in het klantencontact. Het betekent ook dat wij volop opleidingsmogelijkheden bieden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Kwaliteit en trots

Bij Vredenburg Installatietechniek staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ieder lid van het team is hierbij betrokken. Je bent trots op het werk dat je aflevert, en je gaat net zo lang door tot het goed is. Je luistert naar de wensen van de klant, zodat elke klant een tevreden klant is.

Positief team

Maar vooral hebben wij een prettige werksfeer binnen het gehele bedrijf. Geen 9 tot 5 mentaliteit en we hebben wat voor elkaar over. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig evenementen organiseert als bijvoorbeeld karten, escape-room en sinterklaas voor de kinderen.

Duurzame inzetbaarheid

Om zo gezond en plezierig mogelijk de pensioengerechtigde leeftijd te bereiken hebben wij duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda staan. Dat betekent ruimte voor je persoonlijke wensen, alles is bespreekbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zoeken collega’s die lange tijd bij ons blijven. Niet via een uitzendconstructie, maar een vast dienstverband. Financieel hanteren we de CAO Technisch Installatiebedrijf, met daarin 25 vakantiedagen. Bedrijfskleding, persoonlijke veiligheidsmiddelen, gereedschap én een auto worden, indien dit voor de functie noodzakelijk is, ter beschikking gesteld.

Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Inschaling van salaris gebeurt op basis van de functieprofielen van de Techniek Nederland. Vanzelfsprekend bieden wij een goede beloning, conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. 

Back To Top