skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Te gast op Aerde – Column Harm Vredenburg

“Welkom, u bent vandaag te gast bij reisorganisatie T.B.L. oftewel Traveling By Light.

Uw reisorganisatie die u brengt naar zeer bijzondere plaatsen in ons heelal.

Vandaag de voorlichting van;
Resort de Aerde.

U kunt hier geweldig genieten van;

Bloemen, planten, dieren, bomen, bergen, dalen, rivieren, meren, zeeën, woestijn, bos, grasland enz. enz.”

Prachtig! Eindelijk te gast in dit fantastische Resort Aerde. Hier heb ik lang voor gespaard en eindelijk is het gelukt, het stond al in de flyer ‘Resort de Aerde, een klein paradijsje in ons heelal.’

“U zult hier binnen een straal van 10.000 lichtjaar niet eenzelfde van treffen.”

Kortom uniek in zijn soort.

Nou, nou, dit belooft dus wat! Folders zijn meestal mooier dan de werkelijkheid, maar ik ben goed voorbereid en heb eerst ook maar eens even op mijn 3d digi-watchscoop de wonderschone promotiescopen bekeken.

Er is geen woord aan gelogen als je dit ziet, prachtig fenomenaal en wat een verscheidenheid aan natuur en dieren, de meest bijzondere soorten kom je tegen, jeetje echt ongelofelijk.

Dieren groot en klein van vriendelijk tot levensgevaarlijke, roofdieren noemt men dit.

Brrr, best wel eng,  je zult er maar echt één tegenkomen.  Oh er staat iets over in de info app digiscoop, wacht even; “niet alle gebieden zijn zonder ervaren gids en of beveiliging te betreden.”
Oh en eh in sommige gebieden staan, een andere soort, mens genaamd, elkaar naar het leven.

Wat wordt hier dan toch mee bedoeld? Even kijken in de app digiscoop onder hoofdstuk; ‘historische en actuele info van de mens.’

Hemeltje lief, jeetje, ze schieten elkaar gewoon overhoop, het hele jaar door.  Ze hebben o.a. hele legers hiervoor en of nee, bendes en piraten, ook op zee. Eh ik ben even de weg kwijt, ik dacht dat ik op vakantie ging naar een mooi Resort maar het is er levensgevaarlijk! Of toch niet, even verder lezen.

“Natuurlijk brengen onze gidsen uw leven niet in gevaar en wij zorgen ervoor dat u gebieden bezoekt, die relatief veilig zijn en natuurlijk heeft u het geluk en voordeel dat u sowieso niet zichtbaar bent voor de meeste bewoners van deze Aerde. Voor sommigen bent u wel zichtbaar maar daar hoeft u zich ook geen zorgen over te maken want die staan vaak in positief contact met ons en worden over het algemeen op de Aerde niet als normaal beschouwd!

Mocht u deze reis bevallen dan hebben wij ook nog de zogenaamde verdiepende excursies, waar u meer over het dagelijkse leven en de praktijk  kunt ervaren van de Aerde.

Enkele thema’s zijn o.a.; Transport, energie, duurzaamheid, voedsel, natuur, mensheid en natuurlijk nog vele andere thema’s die u via de themascoop in 3D kunt bestuderen.

Wij zien u graag terug op uw avonturenreis Aerde, durft u het aan?!”

Zeer bijzonder die Aerde.

Back To Top