skip to Main Content
24/7 bereikbaar voor urgente storingen 0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Sponsorwedstrijd sv Steenwijkerwold – sc Heerenveen

Op 6 juli staan er een twee boeiende wedstrijden gepland: om 15:00 tussen het eerste elftal van sv Steenwijkerwold en sc Heerenveen en om 12:30 tussen de sponsoren van beide clubs. Dit biedt een mooie gelegenheid om een complete dag vol activiteiten te organiseren. Daarom is er vanaf 9:30 tot 20:00 een mooi programma opgesteld wat zal plaatsvinden op het sportcomplex van sv Steenwijkerwold.
Vanuit Vredenburg zijn er vier medewerkers die hun sportieve talenten in gaan zetten. Samen met mede-sponsoren van andere bedrijven strijden ze op 6 juli voor de eer tegen de sponsoren van sc Heerenveen. Met een thuiswedstrijd en veel trouwe supporters is er ieder geval meer dan genoeg mentale steun langs de kant. We gaan er vanuit dat het een interessante wedstrijd wordt en een mooi voorprogramma voor de wedstrijd tussen de eerste elftallen van twee voetbalverenigingen.

Na de wedstrijden kun je nog handtekeningen scoren, gezellig napraten en genieten van een drankje.

Zorg wel dat je op tijd een kaartje koopt: dit kan alleen online via de volgende website https://www.demeenthe.nl/sv-steenwijkerwold-sc-heerenveen/ .
Je kunt dus niet ter plaatse op 6 juli een kaartje kopen.

We kijken uit naar een mooie, gezellig en vooral sportieve dag!

Back To Top