skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Door energie te besparen, kunt u flink wat geld besparen op uw energierekening. Belangrijk, want energie wordt alleen maar duurder. Bovendien is wonen in een energiezuinig huis erg comfortabel én gezonder. Want energiebesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie, zorgen dat vocht en tocht verleden tijd worden. In de zomer zorgt een goed geïsoleerde woning bovendien voor een aangename temperatuur en wordt het binnen niet te warm. De geluidsoverlast vermindert ook nog eens. En dat woont een stuk prettiger. Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw goed geïsoleerde huis ook goed geventileerd wordt. Anders ontstaan alsnog vochtproblemen en schadelijke stoffen, wat tot gezondheidsklachten kan leiden.

 

Bent u bang dat het nemen van energiebesparende maatregelen duur of ingewikkeld is? Dat is niet nodig! Met eenvoudige ingrepen kunt al veel voordeel behalen. Denk aan het aanbrengen van dubbel glas, of spouwmuurisolatie. Op deze site hebben we alle relevante informatie voor u gebundeld. Handig, want op internet is zoveel informatie te vinden, dat u snel het overzicht verliest.

 

Voor de uitvoering kunt u terecht bij onze Meer Met Minder-aanbieders. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in energiebesparing in woningen en kunnen het energiebesparingstraject van begin tot eind begeleiden. U kunt bij hen een Maatwerkadvies Energiebesparing aanvragen, zodat direct duidelijk is wat uw woning nodig heeft. Daarnaast adviseren ze u graag over subsidies en financiering. En als u wilt, coördineren ze voor u ook de uitvoering van de maatregelen. Energie besparen was nog nooit zo makkelijk.

Voor meer informatie klik hier

 

Back To Top