skip to Main Content

Informatieavond Warmtepompen 11 juli is vol

De informatieavond van 11 juli is vol! U kunt u alvast opgeven voor woensdag 19 september .

De informatieavonden over Warmtepompen blijken in een groeiende behoefte over alternatieven voor de cv-ketel te voorzien.

Voor de zomervakantie gaan we nog één keer een avond over Warmtepompen organiseren.

(Kunt u op deze datum niet? Na de zomer gaan we weer informatieavonden organiseren. Stuurt u ons uw gegevens, dan houden we u als eerste op de hoogte van nieuwe data.)

U bent van harte welkom op

Woensdag 11 juli 2018

INFORMATIE-AVOND WARMTEPOMPEN

Ontwikkelingen op het gebied van duurzaam omgaan met energie en de wereld volgen zich steeds sneller op. Nul op de meter, gasloos wonen, zonnepanelen, warmtepompen, hybride oplossingen zijn termen waar steeds meer mensen bekend mee zijn. Bij een groot deel van de oplossingen op het gebied van duurzaamheid moet een installateur worden ingeschakeld.

Ervaar de warmtepomp zelf

Speciaal voor de gelegenheid hebben wij een werkende warmtepomp in de hal geïnstalleerd. Zo kunt u een warmtepomp zelf ervaren en horen!

ZOVEEL MOGELIJKHEDEN, MAAR NIET ALLES IS MOGELIJK

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn. De mogelijkheden zijn alleen zo uitgebreid, dat wij dat niet zomaar even kunnen vertellen. Niet alle mogelijkheden komen in aanmerking voor iedereen. Wilt u verbeteren in bestaande bouw of in nieuwbouw? Wat zijn uw doelstellingen? Wat kunt u financieel investeren? Het internet geeft veel informatie, wat tegelijkertijd weer veel vragen oproept.

INFORMATIEAVOND WARMTEPOMPEN WOENSDAGAVOND 11 JULI

Om u van zoveel mogelijk informatie te kunnen voorzien organiseert Vredenburg Installatietechniek een thema-avond aan de Dolderweg 29. Een van onze specialisten vert

elt u uitgebreid over alle mogelijkheden en u kunt uw vragen stellen. De toegang is vrij, maar reserveren is een must. U kunt zich aanmelden via info@vredenburgsteenwijk.nl of via onderstaand formulier. Vol = vol. De deuren gaan open vanaf 19.00 uur. De avond begint om 19.30 uur. Natuurlijk hebben we koffie en thee voor u klaarstaan.

Contact

Back To Top