skip to Main Content

Informatie avond warmtepompen woensdag 17 april

De warmtepomp is regelmatig in het nieuws. Positief en helaas soms minder positief.

Wij zijn o.a. gecertificeerd voor de BRL6000-21, speciaal voor warmtepompen. Wij weten waar we over praten. Wij vertellen u graag over de do’s en don’ts van de warmtepomp op woensdagavond 17 april.

INFORMATIE-AVOND WARMTEPOMPEN

Ontwikkelingen op het gebied van duurzaam omgaan met energie en de wereld volgen zich steeds sneller op. Nul op de meter, gasloos wonen, zonnepanelen, warmtepompen, hybride oplossingen zijn termen waar steeds meer mensen bekend mee zijn. Bij een groot deel van de oplossingen op het gebied van duurzaamheid moet een installateur worden ingeschakeld.

Ervaar de warmtepomp zelf

Speciaal voor de gelegenheid hebben wij een werkende warmtepomp in de hal geïnstalleerd. Zo kunt u een warmtepomp zelf ervaren en horen!

ZOVEEL MOGELIJKHEDEN, MAAR NIET ALLES IS MOGELIJK

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn. De mogelijkheden zijn alleen zo uitgebreid, dat wij dat niet zomaar even kunnen vertellen. Niet alle mogelijkheden komen in aanmerking voor iedereen. Wilt u verbeteren in bestaande bouw of in nieuwbouw? Wat zijn uw doelstellingen? Wat kunt u financieel investeren? Het internet geeft veel informatie, wat tegelijkertijd weer veel vragen oproept.

INFORMATIEAVOND WARMTEPOMPEN WOENSDAGAVOND 17 APRIL

Om u van zoveel mogelijk informatie te kunnen voorzien organiseert Vredenburg Installatietechniek een thema-avond over dit onderwerp aan de Dolderweg 29. Een van onze specialisten vertelt u uitgebreid over alle mogelijkheden en u kunt uw vragen stellen. De toegang is vrij, maar reserveren is een must. U kunt zich aanmelden via info@vredenburgsteenwijk.nl of via onderstaand formulier. Vol = vol. De deuren gaan open vanaf 19.00 uur. De avond begint om 19.30 uur. Natuurlijk hebben we koffie en thee voor u klaarstaan.

Contact

Back To Top