skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Naast de duurzame oplossingen voor het besparen van energie als PV-panelen zijn er andere, kleinschaligere, manieren om te besparen op energie.

Iedereen verbruikt energie in huis. We hebben energie nodig voor water, gas en stroom. Hoe minder energie we gebruiken in huis, hoe lager de energienota en hoe minder de belasting voor het milieu.

Maatregelen voor het besparen van energie kunnen geld kosten, maar u krijgt er een lagere energienota voor terug. Wanneer uw energienota meer daalt dan dat uw investering per maand kost, verdient u zelfs op uw maatregelen.

Welke energiebesparende maatregelen zijn er?

Om energie te besparen kunt u zelf aanpassingen doen in het dagelijks gebruik door bijvoorbeeld korter te douchen, de verwarming een graadje lager te zetten of uw lampen te voorzien van led-lampen. Kijk voor tips op www.milieucentraal.nl/energie-besparen.

Een korte greep maatregelen die wij graag voor u uitvoeren:

Wat kunt u doen om energie besparende maatregelen toe te passen?

U neemt contact met ons op! Wij komen persoonlijk uw woning bekijken en geven u advies over de maatregelen die bij u kunnen worden toegepast. Dit kunnen installatietechnische of bouwtechnische maatregelen zijn. Samen komen we tot de oplossing die het beste bij ú past.

De maatregelen die u neemt hebben invloed op het energielabel van uw huis. Sinds 2008 moeten eigenaren van woningen bij verkoop of verhuur van hun huis een energielabel overhandigen aan de koper of huurder. Het energielabel geeft een inzicht in de energiezuinigheid van de woning. Het zegt iets over de mate van isolatie van de vloer, de wanden en het dak en hoe zuinig de installaties voor verwarming, warm water en ventilatie zijn.

Back To Top