skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Vredenburg Installatietechniek beheert het volledige aspect van adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van de complete installatiewerkzaamheden. Renovatie en nieuwbouw, van de meest uiteenlopende utiliteitsgebouwen.
Kantoorgebouwen, warenhuizen, onderwijsgebouwen, en parkeergarages: het is zo gek niet te bedenken of Vredenburg Installatietechniek ontwerpt voor u de complete installatie. Dit ontwerp wordt op de wensen van de klant afgestemd waarna het vakkundig geïnstalleerd wordt en er de mogelijkheid bestaat om ook het onderhoud bij ons onder te brengen.

Vredenburg Installatietechniek verzorgt uw water-, gas- en verwarmingsinstallaties maar ontwerpt en installeert ook de nieuwste warmtepompen en energie opslagsystemen voor uw gebouw op maat. De huidige tendens is dat men zich steeds meer realiseert dat de architect niet alleen de ontwerper is die een creatief product ontwikkelt in de vorm van een kantoorgebouw of schoolgebouw. Er wordt door de hoge investeringskosten, hoge energieprijzen, milieubelasting en de toenemende druk van de overheid (EPN / EPBD) steeds meer verwacht van het ontwerp van de klimaatinstallatie. Door middel van warmtepomptechniek, warmtekrachtinstallaties en energie-opslagsystemen wordt het steeds interessanter om voor de duurzame energievormen te kiezen.

Meet- en regeltechniek

 Centrale verwarming

 Luchtbehandeling

 Airconditioning

 Sanitaire techniek

 Gasinstallaties

 Luchtverwarming

 Zink- en dakwerken

 Brandblusinstallaties

Heeft u vragen over uw installatie, een nieuw ontwerp of onderhoud aan uw huidige installatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Back To Top