skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Een warm huis en warm douchen, dat is wat iedereen wil. Het meest gebruikte  verwarmingssysteem is de cv-ketel. Deze zijn in vele varianten te verkrijgen. Wij zijn officieel dealer van Atag en Nefit. (kijk op de voordeelpagina of er speciale acties zijn van de leveranciers).

Het juiste advies is hierbij van doorslaggevend belang. Welke cv-ketel is de beste oplossing in uw situatie? Wat is de benodigde capaciteit van de ketel, zonder een overcapaciteit te creëren? Wat is de locatie van uw cv-ketel? Wat is uw budget?

Iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Wij komen graag bij u persoonlijk de situatie bekijken om een advies op maat te geven. Wij rekenen voor dit adviesgesprek € 75 bij een reguliere ketelvervanging. Voor complexe installaties is dit een vanaf prijs.

Als prijsindicatie voor een goed werkende en afgestemd op uw wensen nieuwe geïnstalleerde cv-ketel,  inclusief arbeidskosten, inspectie en aansluitmateriaal moet u denken aan circa € 2.200. Leasen van een verwarmingstoestel is mogelijk via ATAG Comfortlease.

cv-ketel (centrale verwarming)
Back To Top